Billeje
Ramstein
Oversæt
Tyskland // Ramstein
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ramstein: Sixt biludlejning online booking

Lad rejseeventyret begynde ved Sixt Biludlejning i Ramstein, hvor Sixtteamet fluks får dig bag rattet i en førsteklasses bil til turen rundt i det charmerende Tyskland. Den lille by Ramstein ligger i den vestlige del af landet og tæt på grænserne til både Frankrig og Luxembourg. Den fredelige by indbyder til dejlige stunder, og du er ikke langt fra charmerende Heidelberg eller storbyen Frankfurt am Main. Med Sixt billeje i Ramstein står der komfort, tryghed og frihed på rejseplanen, og Sixtkoncernen hjælper dig hellere end gerne med at skræddersy biloplevelsen efter dine ønsker og krav. Tag kontakt til Sixts medarbejderteam pr. telefon, gå ind på Sixts app eller klik dig frem til bestillingsdelen på hjemmesiden, for at finde udlejningsbilen.

 
 • Ramstein
  Kindsbacher Str. 41
  66877 Ramstein

  Ma. - Fr.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Ramstein (on Military Base)
  KMCC Mall, Building 3336
  66877 Ramstein

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.09:00 - 14:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Ramstein

  Sixt Billeje
  Kindsbacher Str. 41
  66877 Ramstein

  Ma. - Fr.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Ramstein (on Military Base)

  Sixt Billeje
  KMCC Mall, Building 3336
  66877 Ramstein

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø. - Sø.09:00 - 14:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ramstein

Lej en førsteklasses bil hos Sixt og få lidt mere ud af din tur til Vesttyskland. Sixt billeje i Ramstein giver dig fleksibilitet til selv at bestemme tempoet og destinationerne for din rejse, og vi gør det muligt at besøge de pladser og seværdigheder, som ellers kan være svære at nå med offentlige transportmidler. Ved Ramstein kan du bl.a. besøge de flotte slotsruiner fra Nanstein for at lære mere om slottets historie og nyde den fantastiske udsigt over naturomgivelserne, og det er helt sikkert køreturen værd at tage familien med til den zoologiske have Wildpark Potzberg, lige nord for Ramstein, hvor man bl.a. kan opleve et fremragende rovfugleshow. Fra Sixt Biludlejning i Ramstein er der heller ikke langt til smukke Heidelberg, hvor byens symbolske hjerte Heidelbergslottet og dets fantastiske udsigt skal opleves. En slentretur gennem de gotiske gader i den gamle bydel er bestemt også anbefalelsesværdigt. Nyd dit ophold fuldt ud med en komfortabel Sixtbil.

Prisvenlige kvalitetsbiler til alle rejsende

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Ramstein tager du lynhurtigt på opdagelse, når lysten melder sig. Hvorfor vente, når du er godt kørende? Vores moderne økonomibiler og stationcars kan bestilles i Ramsteim, men Sixt tilbyder også bl.a. luksus sportsvogne, rummelige minibusser og pålidelige 4x4%u2019er til alle rejsende. Uanset om du skal på weekendtur, ferie eller forretningsrejse, finder du altså nemt en kvalitetsbil ved Sixt, der imødekommer dine forventninger. Nogle af Sixt nøgleord er høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Det betyder, at du får råd til en moderne førsteklasses bil på turen, og at du er sikker på, at køretøjet er blevet gennemtjekket og er i den bedste stand. Kontakt Sixtteamet med det samme for at forhåndsbestille din Sixtbil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice