Billeje
Pullach
Oversæt
Tyskland // Pullach
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pullach: Sixt biludlejning online booking

Udgå fra Sixt Biludlejning i Pullach og få lidt mere ud af dit ophold i Tyskland. Sixt giver dig et bredt varesortiment af førsteklasses biler, og du får derfor en tryg oplevelse i vores biler. Pullach ligger nærmere betegnet i delstaten Bayern og lige syd for den charmerende storby München. Med udlejningsbilen bliver det nemt at tage videre rundt i Pullach, besøge München eller tage på opdagelse i den smukke bayeriske natur. Sixt Biludlejning i Pullach kan være et godt alternativ, hvis du ikke vil starte ud inde i en storby, men derimod vil have nem adgang til fantastiske seværdigheder. Med Sixt som din biludlejer bliver rejsen ekstra behagelig og fleksibel.

 
 • München Pullach
  Zugspitzstr. 1
  82049 Pullach i. Isartal

  Ma.09:30 - 16:00
  Ti. - Fr.08:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • München Pullach

  Sixt Billeje
  Zugspitzstr. 1
  82049 Pullach i. Isartal

  Ma.09:30 - 16:00
  Ti. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Pullach

Spændende Pullach byder på en afslappet atmosfære, nærhed til storbyen München og er desuden kendt for at være hjemsted for den tyske efterretningstjeneste. Det er en rigtig god idé at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Pullach, da den giver dig friheden til at opdage regionen i dit foretrukne tempo. I Pullach kan du bl.a. besøge den herlige forlystelsespark Bavaria Film, hvor du kan blive guidet gennem filmbyen og se scener fra kendte film, men du kan såmænd også styre Sixtbilen mod det smukke slot Grünwald for at besøge museet og nyde udsigten fra tårnet. Med Sixt billeje i Pullach er det desuden naturligt at ville opleve München. Lad f.eks. udlejningsbilen tage dig med til den centrale Marienplatz, hvor du kan opleve det imponerende rådhus i nygotisk stil. Nyd desuden den udendørs servering i Englischer Garten eller besøg det enestående barokslot Nymphenburg, der anses for værende et af verdens smukkeste.

Prisvenlige udlejningsbiler for enhver smag

Lad ikke forsinkede og overfyldte offentlige transportmidler stå i vejen for din rejse i Pullach, men lej i stedet en moderne og pålidelig udlejningsbil hos Sixt. Du vil opdage et bredt og alsidigt udbud af kvalitetsbiler ved filialen Sixt Biludlejning i Pullach, som giver enhver mulighed for at finde det perfekte køretøj, der passer både pengepungen og kørestilen. Det er naturligvis op til dig at bestemme, hvor lang eller kort en periode duønsker at leje Sixtbilen. Derefter er det bare at klikke dig frem til bestillingsdelen på vores hjemmeside, gå ind på appen eller ringe til det hjælpsomme medarbejderteam. I forbindelse med din billeje i Pullachkan du desuden tilføje diverse tjenester og ekstraudstyr, f.eks. GPS navigation, og vi gør vores bedste for at skræddersy bestillingen efter dine behov.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice