Billeje i Potsdam

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Potsdam

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Potsdam der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Potsdam

Sixt Biludlejning i Potsdam

Sixt Biludlejning i Potsdam

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Potsdam, og så har du fuldstændig styr på, hvordan du kommer rundt i Tyskland. Potsdam ligger i den nordøstlige del af landet og er hovedbyen i regionen Brandenburg. Fra Potsdam har du kun ca. 35 km til hovedstaden Berlin og er omgivet af vidunderlig natur i form af søer og skove. Med Sixts billeje i Potsdam opnår du stor frihed på turen og behøver ikke bekymre dig om, hvornår togene og busserne afgår. Det er blot at sætte sig bag rattet i den moderne Sixtbil og køre lige derhen, hvor du vil. Sixts mange udlejningsbiler kommer i forskellige størrelser og designs, så uanset om du har brug for en rummelig bil med plads til hele familien på ferien eller prioriterer ekstra komfort på forretningsrejsen, har Sixtteamet i Potsdam det ideelle køretøj. Potsdam byder på fantastiske seværdigheder og aktiviteter for enhver smag. Byen domineres af det smukke rokokoslot Sanssouci, som blev opført i midten af det 18. århundrede, og i sin tid tilhørte det Frederik den Store af Preussen. Det betagende palads er et af Tysklands mest berømte Hohernzollernslotte og er omgivet af den smukke slotspark. Begge dele eroptaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Derudover byder charmerende Potsdam bl.a. på det vidunderlige palads Orangery i flot renæssancestil og den sjove filmpark Babelsberg, hvor man kan boltre sig i alt fra vandland til stuntshows og muligheden for at komme bag filmkulisserne. Fra Sixt Biludlejning i Potsdam kan du naturligvis også sætte kurs mod nordøst for at opleve storbyen Berlin, der bl.a. er hjemsted for det historiske vartegn Brandenburger Tor samt den imponerende Rigsdagsbygning.
Personlig service på et professionelt produkt

Personlig service på et professionelt produkt

Vi ved en del om førsteklasses kvalitetsbiler til udlejningsbrug, praktisk udstyr, køreforhold og seværdigheder i Tyskland. Tøv ikke med at spørge os til råds om denne region eller med at kontakte os i forbindelse med billeje i Potsdam. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige køretøj til dig og dit rejseselskab og guider dig professionelt gennem de mange muligheder. Du vil dog også straks mærke, at der altid er tid til det personlige islæt, hvor vi tager højde for dine ønsker. Så kontakt os allerede i dag via telefonen og kig forbi kontoret ved ankomsten til Sixt Biludlejning i Potsdam, så vi sammen kan sikre os, at du får en positiv erfaring med det at leje en bil til rejsen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Potsdam
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Potsdam?
For at leje bil hos SIXT i Potsdam skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Potsdam.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Potsdam?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Potsdam. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 490 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Potsdam
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Potsdam?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Potsdam?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Potsdam?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Potsdam

Vis mere