Billeje
Potsdam
Oversæt
Tyskland // Potsdam
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Potsdam: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Potsdam, og så har du fuldstændig styr på, hvordan du kommer rundt i Tyskland. Potsdam ligger i den nordøstlige del af landet og er hovedbyen i regionen Brandenburg. Fra Potsdam har du kun ca. 35 km til hovedstaden Berlin og er omgivet af vidunderlig natur i form af søer og skove. Med Sixts billeje i Potsdam opnår du stor frihed på turen og behøver ikke bekymre dig om, hvornår togene og busserne afgår. Det er blot at sætte sig bag rattet i den moderne Sixtbil og køre lige derhen, hvor du vil. Sixts mange udlejningsbiler kommer i forskellige størrelser og designs, så uanset om du har brug for en rummelig bil med plads til hele familien på ferien eller prioriterer ekstra komfort på forretningsrejsen, har Sixtteamet i Potsdam det ideelle køretøj.

 
 • Potsdam
  August-Bebel-Str. 79
  14482 Potsdam-Babelsberg

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Potsdam

  Sixt Billeje
  August-Bebel-Str. 79
  14482 Potsdam-Babelsberg

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Potsdam

Potsdam byder på fantastiske seværdigheder og aktiviteter for enhver smag. Byen domineres af det smukke rokokoslot Sanssouci, som blev opført i midten af det 18. århundrede, og i sin tid tilhørte det Frederik den Store af Preussen. Det betagende palads er et af Tysklands mest berømte Hohernzollernslotte og er omgivet af den smukke slotspark. Begge dele eroptaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Derudover byder charmerende Potsdam bl.a. på det vidunderlige palads Orangery i flot renæssancestil og den sjove filmpark Babelsberg, hvor man kan boltre sig i alt fra vandland til stuntshows og muligheden for at komme bag filmkulisserne. Fra Sixt Biludlejning i Potsdam kan du naturligvis også sætte kurs mod nordøst for at opleve storbyen Berlin, der bl.a. er hjemsted for det historiske vartegn Brandenburger Tor samt den imponerende Rigsdagsbygning.

Personlig service på et professionelt produkt

Vi ved en del om førsteklasses kvalitetsbiler til udlejningsbrug, praktisk udstyr, køreforhold og seværdigheder i Tyskland. Tøv ikke med at spørge os til råds om denne region eller med at kontakte os i forbindelse med billeje i Potsdam. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige køretøj til dig og dit rejseselskab og guider dig professionelt gennem de mange muligheder. Du vil dog også straks mærke, at der altid er tid til det personlige islæt, hvor vi tager højde for dine ønsker. Så kontakt os allerede i dag via telefonen og kig forbi kontoret ved ankomsten til Sixt Biludlejning i Potsdam, så vi sammen kan sikre os, at du får en positiv erfaring med det at leje en bil til rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice