Billeje
Passau
Oversæt
Tyskland // Passau
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Passau: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Passau, hvor din udlejningsbil til opholdet i Tyskland venter på dig. Hvis du forhåndsbestiller bilen, kan du glæde dig over, at den vil stå parat ved din ankomst til Sixtkontoret. Det betyder, at du hurtigt vil kunne komme bag rattet og starte bileventyret i den sydøstlige del af landet. Smukke Passau ligger i delstaten Bayern og er egentlig mest kendt som Dreiflüssestadt, da de tre floder Donau, Inn og Ilz flyder sammen netop her. Passau er desuden beliggende på grænsen til Østrig og ikke langt fra grænsen til Tjekkiet, hvilket giver gode muligheder for spændende og sjove roadtrips. Foretag allerede i dag Sixt billeje i Passau og glæd dig til en behagelig og afslappet bilrejse i det sydlige Tyskland.

 
 • Passau
  Bahnhofstr. 40
  94032 Passau

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 11:00
  Book ved denne station

 • Passau

  Sixt Billeje
  Bahnhofstr. 40
  94032 Passau

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 11:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Passau

Passau indbyder til fantastiske oplevelser, både når det drejer sig om arkitektur, kunst, mad og afslapning. Med udlejningsbilen opnår du en stor grad af frihed til at besøge fjerntliggende områder, men du kan såmænd også vælge at parkere køretøjet og nyde en slentretur i de elegante gågader og maleriske stræder. Udnyt gerne Sixt billeje i Passau til at besøge den smukke domkirke St. Stephen i barokstil, der huser et af verdens største orgler, og som ofte afholder fantastiske koncerter. Du kan også lade Sixtbilen føre dig til museet Veste Overhaus, hvor du får et indblik i Passaus historie samt en fantastisk udsigt over byen. Fra Sixt Biludlejning i Passau har du heller ikke langt til punktet Dreiflüsseeck, hvor de tre floder mødes eller caféer, hvor du kan nyde en kop kaffe og kager i den hyggelige gårdhave med udsigt over Donau.

Topmoderne kvalitetsbiler hos hæderkronede Sixt

Det bliver en del lettere at udforske smukke Passau med en moderne udlejningsbil fra Sixt, især hvis du gerne vil være på egen hånd under opholdet. Du kan planlægge rejsen helt efter dig og dit rejseselskab. Uanset om du skal på forretningsrejse, familieferie eller weekendtur, vil du finde et ideelt køretøj blandt Sixts sortiment af smarte og moderne stationcars, økonomibiler, 4x4%u2019er og sportsvogne. Sixt Biludlejning i Passau kan ikke garantere en specifik bilmodel, men du vil altid modtage et modsvarende køretøj fra din valgte kategori. Samtlige af vores udlejningsbiler holder en ultrahøj kvalitet, da vi regelmæssigt servicerer og udskifter vores mange Sixtbiler. Hvis du har brug for tips eller har spørgsmål om bilrejsen i dejlige Passau, skal du ikke tøve med at kontakte medarbejderne på kontoret.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice