Billeje i Neubrandenburg

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Neubrandenburg

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Neubrandenburg der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Neubrandenburg

Sixt Biludlejning i Neubrandenburg

Sixt Biludlejning i Neubrandenburg

Sixt Biludlejning har også base i Neubrandenburg i det nordøstlige Tyskland. Her, cirka halvvejs mellem hovedstaden Berlin og Østersøen, kan du glæde dig til en varieret ferieform, som inkluderer både velbevaret og historisk arkitektur, dejlige naturoplevelser og muligheder for sightseeingture til eksempelvis delstatshovedstaden Schwerin. Vores kontor befinder sig i den nordlige del af byen, godt en kilometer fra Neubrandenburg Banegård, og det er således nemt at komme i gang med ferieeventyret. Vi glæder os til at se dig! Et ophold i Neubrandenburg kan inkludere lidt af det hele, når du vælger billeje hos Sixt som din transportløsning. Du kan læggeud med at besøge den gamle bymur fra middelalderen, som stadig er helt intakt i dag. Læg derefter vejen forbi den flotte Marienkirche fra det 13. århundrede, der i dag fungerer som koncerthus. Har du lyst til at dykke yderligere ned i områdets historie, kan vi desuden anbefale et besøg på det lokale museum, som ligger i Treptower Tor, en af de gamle byporte. Herefter kan du nemt tage Sixtbilen godt 100 km mod vest til Schwerin, hvor du finder et af Nordtysklands mest imponerende slotte, Schweriner Schloss, som i dag huser delstatsparlamentet. Schwerin byder desuden også på et velbevaret og charmerende bybillede samt gode museer for hele familien. Vil du krydre opholdet i Neubrandenburg med en rigtig storbyoplevelse, er det bare at tage Sixtbilen 150 km mod syd, hvor det farverige Berlin byder velkommen til nogle af Europas mest kendte turistattraktioner såsom Brandenburger Tor, Fjernsynstårnet og den herlige Tiergarten. Lyder det nemt? Det er det også, når du vælger billeje i Neubrandenburg hos Sixt!
Lej en bil og få et godt produkt

Lej en bil og få et godt produkt

Sixt Biludlejning er det helt rigtige valg, når det vedrører billeje i Neubrandenburg. På vores centralt beliggende kontor står vores imødekommende personale klar til at byde dig indenfor og hjælpe dig med at finde den helt rigtige transportløsning til lige netop din tur, og du finder helt sikkert noget i vores alsidige sortiment af førsteklasses biler, som falder i din smag. Vi tilbyder både almindelige personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, og vi er selvfølgelig altid klar til at lave en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Det kunne f.eks. indeholde flere valg inden for vores ekstraudstyrskategori, der bl.a. byder på GPS'er, særlige bagageløsninger og snekæder! Tag på eventyr i selskab med Sixt Biludlejning Neubrandenburg! Du kan altid booke online og telefonisk.
Show more
Godt at vide når du lejer i Neubrandenburg
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Neubrandenburg?
For at leje bil hos SIXT i Neubrandenburg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Neubrandenburg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Neubrandenburg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Neubrandenburg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 163 anmeldelser
Køretøjet
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Neubrandenburg
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Neubrandenburg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Neubrandenburg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Neubrandenburg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Neubrandenburg

Vis mere