Billeje
Neubrandenburg
Oversæt
Tyskland // Neubrandenburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Neubrandenburg: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning har også base i Neubrandenburg i det nordøstlige Tyskland. Her, cirka halvvejs mellem hovedstaden Berlin og Østersøen, kan du glæde dig til en varieret ferieform, som inkluderer både velbevaret og historisk arkitektur, dejlige naturoplevelser og muligheder for sightseeingture til eksempelvis delstatshovedstaden Schwerin. Vores kontor befinder sig i den nordlige del af byen, godt en kilometer fra Neubrandenburg Banegård, og det er således nemt at komme i gang med ferieeventyret. Vi glæder os til at se dig!

 
 • Neubrandenburg
  Demminer Str. 43
  17034 Neubrandenburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Neubrandenburg

  Sixt Billeje
  Demminer Str. 43
  17034 Neubrandenburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Neubrandenburg

Et ophold i Neubrandenburg kan inkludere lidt af det hele, når du vælger billeje hos Sixt som din transportløsning. Du kan læggeud med at besøge den gamle bymur fra middelalderen, som stadig er helt intakt i dag. Læg derefter vejen forbi den flotte Marienkirche fra det 13. århundrede, der i dag fungerer som koncerthus. Har du lyst til at dykke yderligere ned i områdets historie, kan vi desuden anbefale et besøg på det lokale museum, som ligger i Treptower Tor, en af de gamle byporte. Herefter kan du nemt tage Sixtbilen godt 100 km mod vest til Schwerin, hvor du finder et af Nordtysklands mest imponerende slotte, Schweriner Schloss, som i dag huser delstatsparlamentet. Schwerin byder desuden også på et velbevaret og charmerende bybillede samt gode museer for hele familien. Vil du krydre opholdet i Neubrandenburg med en rigtig storbyoplevelse, er det bare at tage Sixtbilen 150 km mod syd, hvor det farverige Berlin byder velkommen til nogle af Europas mest kendte turistattraktioner såsom Brandenburger Tor, Fjernsynstårnet og den herlige Tiergarten. Lyder det nemt? Det er det også, når du vælger billeje i Neubrandenburg hos Sixt!

Lej en bil og få et godt produkt

Sixt Biludlejning er det helt rigtige valg, når det vedrører billeje i Neubrandenburg. På vores centralt beliggende kontor står vores imødekommende personale klar til at byde dig indenfor og hjælpe dig med at finde den helt rigtige transportløsning til lige netop din tur, og du finder helt sikkert noget i vores alsidige sortiment af førsteklasses biler, som falder i din smag. Vi tilbyder både almindelige personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, og vi er selvfølgelig altid klar til at lave en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Det kunne f.eks. indeholde flere valg inden for vores ekstraudstyrskategori, der bl.a. byder på GPS'er, særlige bagageløsninger og snekæder! Tag på eventyr i selskab med Sixt Biludlejning Neubrandenburg! Du kan altid booke online og telefonisk.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice