Billeje i Munster

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Munster

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Münster der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Munster

Sixt Biludlejning i Münster

Sixt Biludlejning i Münster

Velkommen til Sixt Biludlejning i Münster, hvor udlejningsbilen venter på dig. Münster ligger i Vesttyskland, nærmere betegnet i regionen Nordrhein Westfalen. Den livlige studieby har en smuk gammel bykerne og mange spændende seværdigheder for enhver smag. Afhent Sixtbilen ved et af vores centralt beliggende kontorer i byen og begiv dig ud på en interessant rejse med bilen som det foretrukne transportmiddel. Med Sixt kan du nyde førsteklasses udlejningsbiler i alle størrelser og kategorier, og priserne er naturligvis konkurrencedygtige. Kontakt os i dag og forudbestil udlejningsbilen til din ferie eller forretningsrejse.Med en udlejningsbil til rejsen i Münster og omegn får du mere tid til at besøge nogle af Tysklands mest spændende attraktioner. Deutsches Panzermuseum er eksempelvis et interessant museum for både store og små, der kan lære mere om Første og Anden Verdenskrig. Fra Sixt Biludlejning i Münster kan du desuden nå frem til den smukke St. Paulus Dom eller det charmerende Historisches Rathaus. Der er endvidere masser af sportstilbud og udendørs aktiviteter i området. Kør gerne mod den sydøstlige del af byen, hvor du finder de store naturområder til vandreture, cykling og camping. Alternativt kan du tage et spil golf på områdets fremragende ni hullers golfbane eller lade din billeje i Münster tage dig til Osterberg Park, som både tilbyder skønne indendørs og udendørs swimmingpools, så du kan holde dig i form, mens du er væk hjemmefra. Sixtteamet glæder sig meget til at tage imod dig i charmerende Münster.
Vi tilpasser bestillingen efter dine ønsker

Vi tilpasser bestillingen efter dine ønsker

At leje en moderne udlejningsbil af høj kvalitet i Münster er ekstra nemt med Sixt. Du kan gennemføre din bestilling via Sixts hjemmeside eller ringe til det respektive kontor, som gerne booker bilen for dig. Med et stort udvalg af køretøjer i forskellige størrelser ved Sixt Biludlejning i Münster, er du stort set sikker på at finde en kvalitetsbil, der passer til dine behov. Hvis du rejser med en stor gruppe, kan det være praktisk med en minibus, og leder du efter lidt ekstra luksus på rejsen, så book en af Sixts lækre sportsvogne. Vi tilbyder naturligvis også alt der imellem, såsom økonomimodeller, 4x4 og stationcars. Vil du have endnu mere tryghed på bilrejsen, kan du bestille fuld kaskobeskyttelse som en del af din billeje i Münster eller tilføje ekstraudstyr og tjenester, herunder GPS navigation og registrering af flere førere på rejsen. Nyd bilrejsen i det vestlige Tyskland med Sixt!
Show more
Godt at vide når du lejer i Munster
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Munster?
For at leje bil hos SIXT i Munster skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Munster.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Munster?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Munster. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 758 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,5)
Aflevering af køretøj
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Munster
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Munster?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Munster?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Munster?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Munster

Vis mere