Billeje i Munster/Osnabrueck

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Munster/Osnabrueck

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Munster/Osnabrueck Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Munster/Osnabrueck

Sixt Biludlejning i Münster Osnabrück

Sixt Biludlejning i Münster Osnabrück

Kombinér din ankomst eller afgang i Münster Osnabrück Airport med et besøg i vores filial Sixt Biludlejning Münster Osnabrück, hvor du kan leje bilen, der fører dig direkte mod alt fra de nærliggende byers seværdigheder til forretningslokalerne. Vi disponerer over nogle af markedets bedste udlejningsbiler, der fås til yderst favorable priser. Vi kan modtage din forhåndsbestilling her på hjemmesiden, men også over telefonen, ligesom du kan møde op på kontoret, når du oplever et behov for en udlejningsbil. Lufthavnen Münster Osnabrück Airport ligger henholdsvis nord for Münster og syd for Osnabrück. Vi kan varmt anbefale, at din billeje i Münster Osnabrück fører dig i retning af begge byer, der har så utroligt meget at byde på. Den livsglade universitetsby Münster emmer f.eks. af folkeliv i kvarterer som Ludgerviertel, hvor restauranterne ligger side om side, mens handelsmiljøet blomstrer omkring Prinzipalmarkt, mens de mange kirker bl.a. kan studeres på Barockinsel. Biludlejning i Münster Osnabrück er også din chance for at opleve Osnabrücks Felix Nussbaum Haus og Kunsthalle Osnabrück. Du befinder dig i Nordtyskland og kan nemt køre videre til byer som Dortmund og Hannover. Vi råder dig derfor til at leje en bil, så du kan opleve både Münster og Osnabrück, der har været til at præge den tyske historie, bl.a. i form af at have været bispesæde samt stedet, hvor 30 års krigen fandt sin afslutning. Husk, at din billeje i Münster Osnabrück kan komme i hus allerede i dag, hvis du blot kontakter os. Det giver dig mulighed for at hente bilen straks efter landingen i Münster Osnabrück Airport.
Udlejningsbiler, der holder kadencen

Udlejningsbiler, der holder kadencen

Styrken ved at leje en bil hos en så stor leverandør som Sixt er bl.a. det store udvalg af udlejningsbiler, der bl.a. tæller sportsvogne, stationcars og personbiler, ligesom du kan få flere tjenester og ekstraudstyr med i pakken. Kvaliteten er ultrahøj, da vi er meget bevidste om den store betydning, en udlejningsbil har for rejsen. Vi arbejder derfor udelukkende med kvalitetsvarer fra førende producenter. Kendetegnet for Sixt Biludlejning er dog, at vores biler kan lejes til yderst konkurrencedygtige priser, så du får råd til at inddrage bilen i dine rejseplaner. Vi kan altid kontaktes, hvis du får brug hjælp til din bestilling eller søger gode råd. Vi har pt. kontorer over det meste af verden, så der venter altid en mulighed for at tage Sixtbilen med på tur, lige rundt om hjørnet!
Show more
Godt at vide når du lejer i Munster/Osnabrueck
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Munster/Osnabrueck?
For at leje bil hos SIXT i Munster/Osnabrueck skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Munster/Osnabrueck.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Munster/Osnabrueck?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Munster/Osnabrueck. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 370 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,4)
Aflevering af køretøj
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Munster/Osnabrueck
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Munster/Osnabrueck?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Munster/Osnabrueck?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Munster/Osnabrueck?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Munster/Osnabrueck

Vis mere