Billeje
Munster/Osnabrueck
Oversæt
Tyskland // Munster/Osnabrueck
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Munster/Osnabrueck: Sixt biludlejning online booking

Kombinér din ankomst eller afgang i Münster Osnabrück Airport med et besøg i vores filial Sixt Biludlejning Münster Osnabrück, hvor du kan leje bilen, der fører dig direkte mod alt fra de nærliggende byers seværdigheder til forretningslokalerne. Vi disponerer over nogle af markedets bedste udlejningsbiler, der fås til yderst favorable priser. Vi kan modtage din forhåndsbestilling her på hjemmesiden, men også over telefonen, ligesom du kan møde op på kontoret, når du oplever et behov for en udlejningsbil.

 
 • Munster/Osnabrueck Lufthavn
  Airportallee 1, Terminal 2
  48268 Greven

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Book ved denne station

 • Munster/Osnabrueck Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airportallee 1, Terminal 2
  48268 Greven

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Münster Osnabrück

Lufthavnen Münster Osnabrück Airport ligger henholdsvis nord for Münster og syd for Osnabrück. Vi kan varmt anbefale, at din billeje i Münster Osnabrück fører dig i retning af begge byer, der har så utroligt meget at byde på. Den livsglade universitetsby Münster emmer f.eks. af folkeliv i kvarterer som Ludgerviertel, hvor restauranterne ligger side om side, mens handelsmiljøet blomstrer omkring Prinzipalmarkt, mens de mange kirker bl.a. kan studeres på Barockinsel. Biludlejning i Münster Osnabrück er også din chance for at opleve Osnabrücks Felix Nussbaum Haus og Kunsthalle Osnabrück. Du befinder dig i Nordtyskland og kan nemt køre videre til byer som Dortmund og Hannover. Vi råder dig derfor til at leje en bil, så du kan opleve både Münster og Osnabrück, der har været til at præge den tyske historie, bl.a. i form af at have været bispesæde samt stedet, hvor 30 års krigen fandt sin afslutning. Husk, at din billeje i Münster Osnabrück kan komme i hus allerede i dag, hvis du blot kontakter os. Det giver dig mulighed for at hente bilen straks efter landingen i Münster Osnabrück Airport.

Udlejningsbiler, der holder kadencen

Styrken ved at leje en bil hos en så stor leverandør som Sixt er bl.a. det store udvalg af udlejningsbiler, der bl.a. tæller sportsvogne, stationcars og personbiler, ligesom du kan få flere tjenester og ekstraudstyr med i pakken. Kvaliteten er ultrahøj, da vi er meget bevidste om den store betydning, en udlejningsbil har for rejsen. Vi arbejder derfor udelukkende med kvalitetsvarer fra førende producenter. Kendetegnet for Sixt Biludlejning er dog, at vores biler kan lejes til yderst konkurrencedygtige priser, så du får råd til at inddrage bilen i dine rejseplaner. Vi kan altid kontaktes, hvis du får brug hjælp til din bestilling eller søger gode råd. Vi har pt. kontorer over det meste af verden, så der venter altid en mulighed for at tage Sixtbilen med på tur, lige rundt om hjørnet!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice