Billeje
Munster
Oversæt
Tyskland // Munster
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Munster: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Münster, hvor udlejningsbilen venter på dig. Münster ligger i Vesttyskland, nærmere betegnet i regionen Nordrhein Westfalen. Den livlige studieby har en smuk gammel bykerne og mange spændende seværdigheder for enhver smag. Afhent Sixtbilen ved et af vores centralt beliggende kontorer i byen og begiv dig ud på en interessant rejse med bilen som det foretrukne transportmiddel. Med Sixt kan du nyde førsteklasses udlejningsbiler i alle størrelser og kategorier, og priserne er naturligvis konkurrencedygtige. Kontakt os i dag og forudbestil udlejningsbilen til din ferie eller forretningsrejse.

 
 • Münster

  Sixt Billeje
  Albersloher Weg 198
  48155 Münster

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Münster

Med en udlejningsbil til rejsen i Münster og omegn får du mere tid til at besøge nogle af Tysklands mest spændende attraktioner. Deutsches Panzermuseum er eksempelvis et interessant museum for både store og små, der kan lære mere om Første og Anden Verdenskrig. Fra Sixt Biludlejning i Münster kan du desuden nå frem til den smukke St. Paulus Dom eller det charmerende Historisches Rathaus. Der er endvidere masser af sportstilbud og udendørs aktiviteter i området. Kør gerne mod den sydøstlige del af byen, hvor du finder de store naturområder til vandreture, cykling og camping. Alternativt kan du tage et spil golf på områdets fremragende ni hullers golfbane eller lade din billeje i Münster tage dig til Osterberg Park, som både tilbyder skønne indendørs og udendørs swimmingpools, så du kan holde dig i form, mens du er væk hjemmefra. Sixtteamet glæder sig meget til at tage imod dig i charmerende Münster.

Vi tilpasser bestillingen efter dine ønsker

At leje en moderne udlejningsbil af høj kvalitet i Münster er ekstra nemt med Sixt. Du kan gennemføre din bestilling via Sixts hjemmeside eller ringe til det respektive kontor, som gerne booker bilen for dig. Med et stort udvalg af køretøjer i forskellige størrelser ved Sixt Biludlejning i Münster, er du stort set sikker på at finde en kvalitetsbil, der passer til dine behov. Hvis du rejser med en stor gruppe, kan det være praktisk med en minibus, og leder du efter lidt ekstra luksus på rejsen, så book en af Sixts lækre sportsvogne. Vi tilbyder naturligvis også alt der imellem, såsom økonomimodeller, 4x4 og stationcars. Vil du have endnu mere tryghed på bilrejsen, kan du bestille fuld kaskobeskyttelse som en del af din billeje i Münster eller tilføje ekstraudstyr og tjenester, herunder GPS navigation og registrering af flere førere på rejsen. Nyd bilrejsen i det vestlige Tyskland med Sixt!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice