Billeje
München Ottobrunn
Oversæt
Tyskland // München Ottobrunn
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i München Ottobrunn: Sixt biludlejning online booking

Måske foretrækker du at bo lidt uden for selve storbyen München i Tyskland. Et bud kunne være Ottobrunn, der blot ligger godt 13 km sydøst for München. Her bliver billeje i Ottobrunn München en af de vigtigste investeringer, så du kan pendle mellem storbyen og den mindre forstad på daglig basis. Filialen Sixt Biludlejning Ottobrunn München er mere end klar til at løfte opgaven, så du kan nyde alle fordelene ved en bilrejse, hvad enten du er på forretningsophold, er på egen hånd eller rejser i et større selskab.

 
 • München Ottobrunn
  Alte Landstr. 17
  85521 München-Ottobrunn

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • München Ottobrunn

  Sixt Billeje
  Alte Landstr. 17
  85521 München-Ottobrunn

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i München Ottobrunn

Ottobrunn huser bl.a. Airbus, som er et af byens mest kendte vartegn. Har du imidlertid først valgt billeje i Ottobrunn München, er det bestemt helt oplagt at tage smutturen ind til Bayerns hovedby. Her venter seværdigheder som Englisher Garten, Marienplatz med rådhusene, Viktualienmarkt, Frauenkirche, stadionet Allianz Arena, BMW Museum, Deutsches Museum samt Pinakotekerne og Nymphenburg Slot. Der venter dog også mange andre udflugtsmuligheder. Hvad siger du f.eks. til et besøg i koncentrationslejren Dachau, smukke Grünwald med skovområder og egen filmby eller turen op til Ingolstadt? Har du vælger at inddrage en udlejningsbil i dine rejsedrømme, så begrænser du dig på ingen måde, men kan derimod frit bevæge dig rundt til nogle af Bayerns mest attraktive områder, ligesom du kan nå messer, kontorfaciliteter og fabrikker på den halve tid, når du har råderet over din egen bil på rejsen. Lej en bil her og nu og lad Sixt vise dig vejen til et vellykket ophold.

Så nemt med Sixt

Biludlejning hos Sixt i Ottobrunn München er en ligetil proces, for du kan leje bilen direkte her på hjemmesiden, ligesom vi sidder klar til at modtage dit telefonopkald. Vi taler altid varmt for forhåndsreservationer, men du er naturligvis også hjertelig velkommen til at dukke op på vores kontor, hvis du pludselig står og mangler en udlejningsbil på rejsen. Vores udvalg bygger på stor kvalitetsbevidsthed, og kategorierne dækker over alt fra stationcars til sportsvogne, så mon ikke vi har vognen, der dækker netop dine kørebehov på rejsen? Biludlejning hos Sixt er ikke blot nemt og prisvenligt, det er også en pålidelig tjeneste. Vi har været i gang siden 1912, hvor krydsningen af driftssikre biler og favorable priser har vist sig at være en vinderformel. Vi har kontorer på tværs af verdensgrænser og findes i mere end 100 lande, så der er altid et Sixtkontor nær dig og rejsens udgangspunkt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice