Billeje i München Grünwald

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i München Grünwald

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved München Grünwald der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved München Grünwald

Sixt Biludlejning i München Grünwald

Sixt Biludlejning i München Grünwald

Er Bayern i Tyskland det næste rejsemål, kunne det være smart at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning Grünwald. Filialen ligger ideelt i forhold til besøg i storbyen München, og Grünwald byder på masser af naturskønne oplevelser i form af skovområder med herlige vandremuligheder, hvis du da ikke klatrer bag en af de mange green screens i byens filmby. Lej en bil og pendl mellem Grünwald og München, som du ønsker det. Billeje i Grünwald kan bestilles direkte her på siden, alternativt ved at ringe til os.Grünwald er et fantastisk skovområde ca. 12 km sydvest for München, der er hovedby i Bayern. Kommunen Grünwald er imidlertid også et eksklusivt boligområde. Området indbyder til masser af naturoplevelser, hvor du bl.a. kan vandre i skovene samt omkring Müggelbergen, og du kan betragte naturen fra Grünwaldturm. Grünwald er dog også lig med seværdigheder såsom Burgmuseum og den store filmby, Bavaria Filmstadt. Billeje i München Grünwald bør naturligvis også føre dig rundt i München, der er kendt for seværdigheder som Frauenkirche, Deutsches Museum, BMW Museum, Pinakotekerne, stadionet Allianz Arena, og du kan shoppe i timevis rundt om Marienplatz og Maximillianstrasse. Udlejningsbilen kan også bringe dig på ture til bl.a. koncentrationslejren Dachau, der kan nås på godt en halv time, alt afhængigt af den valgte rute, ligesom du både kan nå Erding, Ingolstadt og endda Nürnberg på de forskellige dagsudflugter. Vi kan derfor varmt anbefale, at Sixt Biludlejning München Grünwald bliver en del af rejseplanerne!
Eksklusivt, prisvenligt og nemt hos Sixt

Eksklusivt, prisvenligt og nemt hos Sixt

Vælger du biludlejning hos Sixt i München Grünwald, så kan du forvente dig udlejningsbiler, der bliver hentet fra de bedste bilproducenter på dagens marked, men prisen afspejler altid vores filosofi om, at udlejningsbiler skal være en mulighed for alle, hvorfor vi udlejer bilerne til favorable priser. Desuden skal det være nemt at tage bilen med på tur. Lej bilen på forhånd her på siden eller over telefonen, eller vent til, du når frem. Du vælger selv tid, sted, udlejningsperiode og bilkategori. Desuden kan du lægge billet ind på det forskellige udstyr, vi kan udstyre bilen med. Måske søger du tilvalg i form af GPS'en, ligesom du måske ønsker en bil, der har plads til skiene, kanoen eller børnene! Vi er altid lydhøre over for dine ønsker, så fortæl os, hvad du søger. Du er også velkommen til at tage en snak med os, så vi sammen kan skabe rejsedrømme.
Show more
Godt at vide når du lejer i München Grünwald
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i München Grünwald?
For at leje bil hos SIXT i München Grünwald skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i München Grünwald.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i München Grünwald?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i München Grünwald. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 664 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i München Grünwald
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i München Grünwald?
Kan jeg booke et langtidslejemål i München Grünwald?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i München Grünwald?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in München Grünwald

Vis mere