Billeje
München Grünwald
Oversæt
Tyskland // München Grünwald
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i München Grünwald: Sixt biludlejning online booking

Er Bayern i Tyskland det næste rejsemål, kunne det være smart at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning Grünwald. Filialen ligger ideelt i forhold til besøg i storbyen München, og Grünwald byder på masser af naturskønne oplevelser i form af skovområder med herlige vandremuligheder, hvis du da ikke klatrer bag en af de mange green screens i byens filmby. Lej en bil og pendl mellem Grünwald og München, som du ønsker det. Billeje i Grünwald kan bestilles direkte her på siden, alternativt ved at ringe til os.

 
 • München Grünwald
  Bavariafilmplatz 7, Gebäude 17
  82031 Grünwald

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Book ved denne station

 • München Grünwald

  Sixt Billeje
  Bavariafilmplatz 7, Gebäude 17
  82031 Grünwald

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i München Grünwald

Grünwald er et fantastisk skovområde ca. 12 km sydvest for München, der er hovedby i Bayern. Kommunen Grünwald er imidlertid også et eksklusivt boligområde. Området indbyder til masser af naturoplevelser, hvor du bl.a. kan vandre i skovene samt omkring Müggelbergen, og du kan betragte naturen fra Grünwaldturm. Grünwald er dog også lig med seværdigheder såsom Burgmuseum og den store filmby, Bavaria Filmstadt. Billeje i München Grünwald bør naturligvis også føre dig rundt i München, der er kendt for seværdigheder som Frauenkirche, Deutsches Museum, BMW Museum, Pinakotekerne, stadionet Allianz Arena, og du kan shoppe i timevis rundt om Marienplatz og Maximillianstrasse. Udlejningsbilen kan også bringe dig på ture til bl.a. koncentrationslejren Dachau, der kan nås på godt en halv time, alt afhængigt af den valgte rute, ligesom du både kan nå Erding, Ingolstadt og endda Nürnberg på de forskellige dagsudflugter. Vi kan derfor varmt anbefale, at Sixt Biludlejning München Grünwald bliver en del af rejseplanerne!

Eksklusivt, prisvenligt og nemt hos Sixt

Vælger du biludlejning hos Sixt i München Grünwald, så kan du forvente dig udlejningsbiler, der bliver hentet fra de bedste bilproducenter på dagens marked, men prisen afspejler altid vores filosofi om, at udlejningsbiler skal være en mulighed for alle, hvorfor vi udlejer bilerne til favorable priser. Desuden skal det være nemt at tage bilen med på tur. Lej bilen på forhånd her på siden eller over telefonen, eller vent til, du når frem. Du vælger selv tid, sted, udlejningsperiode og bilkategori. Desuden kan du lægge billet ind på det forskellige udstyr, vi kan udstyre bilen med. Måske søger du tilvalg i form af GPS'en, ligesom du måske ønsker en bil, der har plads til skiene, kanoen eller børnene! Vi er altid lydhøre over for dine ønsker, så fortæl os, hvad du søger. Du er også velkommen til at tage en snak med os, så vi sammen kan skabe rejsedrømme.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice