Billeje i Mühldorf

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Mühldorf

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Mühldorf der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Mühldorf

Sixt Biludlejning i Mühldorf

Sixt Biludlejning i Mühldorf

Ved Sixt Biludlejning i Mühldorf finder du en prisvenlig og smart kvalitetsbil til din rejse i Tyskland. Den lille, hyggelige by Mühldorf ligger i det sydøstlige hjørne af Tyskland og ligger omtrent halvvejs mellem storbyen München mod vest og den østrigske grænse mod øst. Det er en fremragende idé at leje en førsteklasses bil til opholdet, da den vil give dig større frihed til at tage på udflugter og planlægge din rejse helt efter dit humør. Med Sixt billeje i Mühldorf får du tilbudt gode priser og Sixts mange års erfaring fra udlejningsbranchen. Vi tilbyder dig et alsidigt sortiment af køretøjer og tilbehør, du frit kan vælge imellem. Vi deler i øvrigt gerne vores tips til udlejningsbiler, tyske køreforhold og seværdigheder i den charmerende region Bayern, så kontakt os.Den charmerende, lille by Mühldorf hører hjemme i Sydtyskland ved floden Inn. I området er der gode muligheder for at nyde smukke bygningsværker, bl.a. den imponerende herregård Schloss Frauenbühl fra det 15. århundrede i Winhörig, der er omgivet af vidunderlige haver, samt det bedårende, lille slot Klebing, der ligger en kort køretur nord for Mühldorf. Med vores udlejningsbiler får du friheden til at opleve det, du har lyst til. Tag gerne turen fra Sixt Biludlejning i Mühldorf til den charmerende storby München, der bl.a. byder ind med det livlige torv Marienplatz, der huser det smukke rådhus, samt det imponerende klokkespil og den fredelige og hyggelige park Englischer Garten, hvor du kan betragte folk og nyde en kop kaffe. Mulighederne er mange med Sixtbilen i Mühldorf.
Favoritbilen venter ved Sixt i Mühldorf

Favoritbilen venter ved Sixt i Mühldorf

Når du lejer en førstaklasses bil hos Sixt, er det dig og dine behov, der er midtpunktet. Vi tilbyder udlejningsbiler af høj kvalitet i alle størrelsesklasser, fra smarte, kompakte økonomibiler til rummelige og robuste 4x4%u2019er og stationcars. Det er helt op til dig at bestemme dig for en bilkategori, og hvis du forhåndsbestiller online, pr. telefon eller via Sixts smartphoneapp, vil det moderne køretøj stå parat ved din ankomst til Sixt Biludlejning i Mühldorf. Udover driftssikreudlejningsbiler finder du også nyttige tjenester hos Sixt, herunder praktisk tilbehør såsom GPS navigation og autostole, der helt ubesværet kan tilføjes til din billeje i Mühldorf. Fortæl os meget gerne om specifikke ønsker og krav ved bestillingen, så vi kan hjælpe dig med at skabe de rette forudsætninger for en herlig rejse. Vi kan løse mange ting, så lad os skræddersy bestillingen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Mühldorf
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mühldorf?
For at leje bil hos SIXT i Mühldorf skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mühldorf.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mühldorf?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mühldorf. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 194 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Mühldorf
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mühldorf?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mühldorf?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mühldorf?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Mühldorf

Vis mere