Billeje
Mühldorf
Oversæt
Tyskland // Mühldorf
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mühldorf: Sixt biludlejning online booking

Ved Sixt Biludlejning i Mühldorf finder du en prisvenlig og smart kvalitetsbil til din rejse i Tyskland. Den lille, hyggelige by Mühldorf ligger i det sydøstlige hjørne af Tyskland og ligger omtrent halvvejs mellem storbyen München mod vest og den østrigske grænse mod øst. Det er en fremragende idé at leje en førsteklasses bil til opholdet, da den vil give dig større frihed til at tage på udflugter og planlægge din rejse helt efter dit humør. Med Sixt billeje i Mühldorf får du tilbudt gode priser og Sixts mange års erfaring fra udlejningsbranchen. Vi tilbyder dig et alsidigt sortiment af køretøjer og tilbehør, du frit kan vælge imellem. Vi deler i øvrigt gerne vores tips til udlejningsbiler, tyske køreforhold og seværdigheder i den charmerende region Bayern, så kontakt os.

 
 • Mühldorf
  Egglkofenstr. 4
  84453 Mühldorf a. Inn

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
  Lø.08:00 - 11:00
  Book ved denne station

 • Mühldorf

  Sixt Billeje
  Egglkofenstr. 4
  84453 Mühldorf a. Inn

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
  Lø.08:00 - 11:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Mühldorf

Den charmerende, lille by Mühldorf hører hjemme i Sydtyskland ved floden Inn. I området er der gode muligheder for at nyde smukke bygningsværker, bl.a. den imponerende herregård Schloss Frauenbühl fra det 15. århundrede i Winhörig, der er omgivet af vidunderlige haver, samt det bedårende, lille slot Klebing, der ligger en kort køretur nord for Mühldorf. Med vores udlejningsbiler får du friheden til at opleve det, du har lyst til. Tag gerne turen fra Sixt Biludlejning i Mühldorf til den charmerende storby München, der bl.a. byder ind med det livlige torv Marienplatz, der huser det smukke rådhus, samt det imponerende klokkespil og den fredelige og hyggelige park Englischer Garten, hvor du kan betragte folk og nyde en kop kaffe. Mulighederne er mange med Sixtbilen i Mühldorf.

Favoritbilen venter ved Sixt i Mühldorf

Når du lejer en førstaklasses bil hos Sixt, er det dig og dine behov, der er midtpunktet. Vi tilbyder udlejningsbiler af høj kvalitet i alle størrelsesklasser, fra smarte, kompakte økonomibiler til rummelige og robuste 4x4%u2019er og stationcars. Det er helt op til dig at bestemme dig for en bilkategori, og hvis du forhåndsbestiller online, pr. telefon eller via Sixts smartphoneapp, vil det moderne køretøj stå parat ved din ankomst til Sixt Biludlejning i Mühldorf. Udover driftssikreudlejningsbiler finder du også nyttige tjenester hos Sixt, herunder praktisk tilbehør såsom GPS navigation og autostole, der helt ubesværet kan tilføjes til din billeje i Mühldorf. Fortæl os meget gerne om specifikke ønsker og krav ved bestillingen, så vi kan hjælpe dig med at skabe de rette forudsætninger for en herlig rejse. Vi kan løse mange ting, så lad os skræddersy bestillingen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice