Billeje
Mosbach
Oversæt
Tyskland // Mosbach
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mosbach: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Mosbach og tag på opdagelse gennem Tyskland. Mosbach ligger i den vestlige del af landet, få km øst for smukke Heidelberg og godt 100 km fra storbyen Frankfurt am Main mod nord. På dit lokale Sixtkontor venter der en lang række af kvalitetsbiler, som alle kan lejes til en fornuftig pris. Forhåndsbestiller du bilen fra din foretrukne bilkategori, kan du glæde dig over, at Sixtbilen og lejekontrakten er klar ved din ankomst. Billeje i Mosbach er din frihed til at tage på opdagelse, så kom nemt fra punkt A til B, når du sætter dig for at besøge Tyskland. Din bil kan lejes allerede i dag.

 
 • Mosbach

  Sixt Billeje
  Neckarelzer Str. 25
  74821 Mosbach

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Mosbach

Den lille by Mosbach og smukke omegn byder på flere vidunderlige seværdigheder, du endelig ikke må gå glip af under dit besøg. Anvend gerne Sixtbilen til at tage mod det betagende slot Hornberg mod syd, der er en plads af historisk interesse, og som i dag er omdannet til en hyggelig vingård og et charmerende hotel. Hvis naturoplevelser lige er noget for dig, er det også værd at køre den korte strækning nordpå til den skønne nationalpark i Neckargerach, hvor du kan vandre i kløften Margaretenschlucht og komme tæt på vandfald. Du kan naturligvis også gøre brug af kvalitetsbilen fra Sixt Biludlejning i Mosbach til flere andre udflugter i det vestlige Tyskland. Storbyen Frankfurt am Main mod nord er eksempelvis en af mulighederne. Her må du endelig ikke snyde dig selv for et besøg i den charmerende, gamle bydel, hvor du blandt andet kan se byens betagende rådhus Römer og den enestående, gotiske Frankfurt domkirke, der imponerer med sin højde på hele 311 fod. I området kan du også styre Sixtbilen mod Friedbergs stolte, historiske vartegn, nemlig det betagende og enorme borgkompleks fra 1171, hvis tårn på hele 58 meter kan ses langt fra og tilbyder de besøgende en ganske fantastisk udsigt over området.

De moderne og pålidelige udlejningsbiler venter ved Sixt

Med Sixt billeje i Mosbach er du garanteret et moderne køretøj, der i udlejningstilfældet kun har kørt i få måneder. Derudover tilbyder Sixt dig også muligheden for at skræddersy din bestilling med diverse tjenester og ekstraudstyr. Bestil for eksempel praktisk GPS navigation. Hvis du bestiller udlejningsbilen hjemmefra, er Sixtbilen og eventuelt tilbehør parat, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Mosbach, hvorfor du vil kunne starte din spændende bilrejse lidt hurtigere.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice