Billeje i Mönchengladbach

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Mönchengladbach

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Mönchengladbach der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Mönchengladbach

Sixt Biludlejning i Mönchengladbach

Sixt Biludlejning i Mönchengladbach

Her hos Sixt Biludlejning er vi altid klar til at guide dig mod nye rejsemål i bil, og et af vores varmeste bud i Tyskland er Mönchengladbach. Du finder Sixt Biludlejning flere steder i Mönchengladbach, så det er altid nemt at nå vores kontor, hvad enten du er med flyet, toget eller vælger en helt tredje transportmulighed. Byen i det vestlige Tyskland taler både til dig, der elsker kunstinstallationer, slotsparker, shopping, og så må vi jo endelig ikke glemme fodbolden. Billeje i Mönchengladbach kan reserveres her på siden, lige nu.Mönchengladbach siges populært at være en god blanding af en driftig storby med et landligt præg, tæt på Rhinen og den hollandske grænse. Byen hører hjemme i Nordrhein Westfalen, og med det brede motorvejsnet bestående af bl.a. A46, A52, A57 og A61 befinder du dig i et rigtigt smørhul, hvis du planlægger dagsudflugter til andre storbyer såsom Køln, Düsseldorf, Aachen og sågar hollandske Maastricht, der kan nås inden for en times tid, når du vælger billeje i Mönchengladbach. Den tyske by rummer dog også en del seværdigheder, som du bør opleve, inden du drager udenbys. Giv dig tid til at nærstudere seværdigheder som Abteilberg Museum, Sankt Vitus Katedralen, byens vandtårn eller de mange slotte, der ligger rundt om byen. Byen afspejler også i høj grad tysk fodboldkultur ved at være hjemby for Borussia Mönchengladbach, så måske fører Sixtbilen dig også forbi stadionet Borussia Park, og med biludlejning i Mönchengladbach kan du sågar også snuppe en kamp i Düsseldorf, Køln eller Leverkusen. Byen er i øvrigt også en fremragende base for shopping, ligesom du kan slå vejen forbi Alter Markt, som er byens oprindelige fundament, men i dag er præget af et herligt folkeliv og masser af restauranter med mere. Lej en bil hos Sixt Biludlejning Mönchengladbach og tag på tur i den tyske folkesjæl!
Sixt byder på kvalitet over hele linjen

Sixt byder på kvalitet over hele linjen

Står du over for at skulle leje en bil til ferierejsen eller forretningsopholdet i Tyskland, giver det god mening at kontakte Sixtkoncernen, der har udlejet biler i en menneskealder og altid ud fra filosofien, at man bør kunne leje en driftssikker og toptunet bil til favorable priser. Vi har kort sagt lige det, du søger til bilrejsen, hvad enten du påtænker at køre afsted i en stationcar, personbil, cabriolet, sportsvogn, varevogn eller noget helt andet. Du kan vælge mellem flere kontorer på denne specifikke destination.
Show more
Godt at vide når du lejer i Mönchengladbach
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mönchengladbach?
For at leje bil hos SIXT i Mönchengladbach skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mönchengladbach.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mönchengladbach?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mönchengladbach. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 648 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Mönchengladbach
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mönchengladbach?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mönchengladbach?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mönchengladbach?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Mönchengladbach

Vis mere