Billeje
Mönchengladbach
Oversæt
Tyskland // Mönchengladbach
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mönchengladbach: Sixt biludlejning online booking

Her hos Sixt Biludlejning er vi altid klar til at guide dig mod nye rejsemål i bil, og et af vores varmeste bud i Tyskland er Mönchengladbach. Du finder Sixt Biludlejning flere steder i Mönchengladbach, så det er altid nemt at nå vores kontor, hvad enten du er med flyet, toget eller vælger en helt tredje transportmulighed. Byen i det vestlige Tyskland taler både til dig, der elsker kunstinstallationer, slotsparker, shopping, og så må vi jo endelig ikke glemme fodbolden. Billeje i Mönchengladbach kan reserveres her på siden, lige nu.

 
 • Mönchengladbach
  Lehmkuhlenweg 8
  41065 Mönchengladbach

  Ma. - To.06:00 - 19:00
  Fr.06:00 - 18:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Mönchengladbach/BMW
  Krefelder Strasse 570
  41066 Mönchengladbach

  Ma. - Fr.07:30 - 17:30
  Book ved denne station

 • Mönchengladbach

  Sixt Billeje
  Lehmkuhlenweg 8
  41065 Mönchengladbach

  Ma. - To.06:00 - 19:00
  Fr.06:00 - 18:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Mönchengladbach/BMW

  Sixt Billeje
  Krefelder Strasse 570
  41066 Mönchengladbach

  Ma. - Fr.07:30 - 17:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Mönchengladbach

Mönchengladbach siges populært at være en god blanding af en driftig storby med et landligt præg, tæt på Rhinen og den hollandske grænse. Byen hører hjemme i Nordrhein Westfalen, og med det brede motorvejsnet bestående af bl.a. A46, A52, A57 og A61 befinder du dig i et rigtigt smørhul, hvis du planlægger dagsudflugter til andre storbyer såsom Køln, Düsseldorf, Aachen og sågar hollandske Maastricht, der kan nås inden for en times tid, når du vælger billeje i Mönchengladbach. Den tyske by rummer dog også en del seværdigheder, som du bør opleve, inden du drager udenbys. Giv dig tid til at nærstudere seværdigheder som Abteilberg Museum, Sankt Vitus Katedralen, byens vandtårn eller de mange slotte, der ligger rundt om byen. Byen afspejler også i høj grad tysk fodboldkultur ved at være hjemby for Borussia Mönchengladbach, så måske fører Sixtbilen dig også forbi stadionet Borussia Park, og med biludlejning i Mönchengladbach kan du sågar også snuppe en kamp i Düsseldorf, Køln eller Leverkusen. Byen er i øvrigt også en fremragende base for shopping, ligesom du kan slå vejen forbi Alter Markt, som er byens oprindelige fundament, men i dag er præget af et herligt folkeliv og masser af restauranter med mere. Lej en bil hos Sixt Biludlejning Mönchengladbach og tag på tur i den tyske folkesjæl!

Sixt byder på kvalitet over hele linjen

Står du over for at skulle leje en bil til ferierejsen eller forretningsopholdet i Tyskland, giver det god mening at kontakte Sixtkoncernen, der har udlejet biler i en menneskealder og altid ud fra filosofien, at man bør kunne leje en driftssikker og toptunet bil til favorable priser. Vi har kort sagt lige det, du søger til bilrejsen, hvad enten du påtænker at køre afsted i en stationcar, personbil, cabriolet, sportsvogn, varevogn eller noget helt andet. Du kan vælge mellem flere kontorer på denne specifikke destination.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice