Billeje i Mannheim

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Mannheim

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Mannheim Neckarau 24h der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Mannheim

Sixt Biludlejning i Mannheim

Sixt Biludlejning i Mannheim

Sixt Biludlejning i Mannheim ligger i det sydvestlige Tyskland, og herfra kan du nemt udforske den smukke region. Lej en bil ved et af Sixt kontorerne i byen og tag herefter rundt i Mannheim. Med en Sixt bil på rejsen kan du desuden vælge at begive dig ud på eventyr f.eks. i smukke Heidelberg mod syd eller udforske den livlige storby Frankfurt am Main mod nord. Kun din fantasi sætter grænser for, hvad du skal nå at se langs ruten. Bestillingen kan klares telefonisk eller online hos Sixt, hvorefter vi tager os af de praktiske detaljer, men du kan sætte gange i rejsedrømmene.Mannheim ligger i Baden Württemberg og er placeret ved floderne Rhinen og Neckar. Byen var engang berømt for sin skønhed og industrielle betydning, men Mannheim blev desværre hårdt bombet under Anden Verdenskrig. Som et resultat heraf er Mannheim i dag en forunderlig blanding af gammelt og nyt, og arkitekturinteresserede vil nyde kombinationen af industrielle landskaber og den historiske charme. Med billeje i Mannheim er der masser at se og foretage sig. Den centralt beliggende Luisenpark er et godt sted til en hyggelig gåtur eller en naturskøn gondoltur. I parken finder du endvidere flotte skulpturer fra forskellige kunstnere, ligesom Luisenpark er hjemsted for et fint sommerfuglehus. Det anbefales desuden at besøge Mannheim Schloss, som er et smukt barokpalads fra 1720. Slottet er hele 450 meter langt og går helt til byens hovedtorv, Paradeplatz. Fra Sixt Biludlejning i Mannheim er det også værd at tage køreturen til Heidelberg, hvor du bl.a. kan besøge det imponerende slot. Besøgende fra hele verden kommer til for at beundre denne storslåede historiske perle. Gå en tur blandt de smukke slotsruinerog de dejlige haver, der omgiver dem.
Prisvenlige kvalitetsbiler hos Sixt i Mannheim

Prisvenlige kvalitetsbiler hos Sixt i Mannheim

Mannheim byder på et væld af spændende seværdigheder, som du nemt udforsker i din kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Mannheim.Du vælger altid selv, hvor i Mannheim din bilrejse skal starte, og du kan bl.a. udgå fra byens lufthavn eller Hovedbanegården. Størstedelen af Sixt kontorerne i Mannheim tilbyder en 24timers service. Planlæg dit tyske eventyr i dag og nyd den frihed, som en Sixt bil giver dig. Hos Sixt er vi klar til at møde dig med et mangfoldigt udvalg af kvalitetsbiler i Mannheim, herunder økonomibiler, stationcars, luksus sportsvogne og 4x4. Kontakt os i dag online eller telefonisk og foretag billeje i Mannheim til din ferie eller forretningsrejse.
Show more
Godt at vide når du lejer i Mannheim
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mannheim?
For at leje bil hos SIXT i Mannheim skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mannheim.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mannheim?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mannheim. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Mannheim
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mannheim?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mannheim?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mannheim?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Mannheim

Vis mere