Billeje
Mannheim
Oversæt
Tyskland // Mannheim
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mannheim: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Mannheim ligger i det sydvestlige Tyskland, og herfra kan du nemt udforske den smukke region. Lej en bil ved et af Sixt kontorerne i byen og tag herefter rundt i Mannheim. Med en Sixt bil på rejsen kan du desuden vælge at begive dig ud på eventyr f.eks. i smukke Heidelberg mod syd eller udforske den livlige storby Frankfurt am Main mod nord. Kun din fantasi sætter grænser for, hvad du skal nå at se langs ruten. Bestillingen kan klares telefonisk eller online hos Sixt, hvorefter vi tager os af de praktiske detaljer, men du kan sætte gange i rejsedrømmene.

 
 • Mannheim Hovedbanegård
  Willy-Brandt-Pl. 17 (im Hbf.)
  68161 Mannheim

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Mannheim Neckarau 24h
  Innstr. 6-8
  68199 Mannheim

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Mannheim Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Willy-Brandt-Pl. 17 (im Hbf.)
  68161 Mannheim

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Mannheim Neckarau 24h

  Sixt Billeje
  Innstr. 6-8
  68199 Mannheim

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Mannheim

Mannheim ligger i Baden Württemberg og er placeret ved floderne Rhinen og Neckar. Byen var engang berømt for sin skønhed og industrielle betydning, men Mannheim blev desværre hårdt bombet under Anden Verdenskrig. Som et resultat heraf er Mannheim i dag en forunderlig blanding af gammelt og nyt, og arkitekturinteresserede vil nyde kombinationen af industrielle landskaber og den historiske charme. Med billeje i Mannheim er der masser at se og foretage sig. Den centralt beliggende Luisenpark er et godt sted til en hyggelig gåtur eller en naturskøn gondoltur. I parken finder du endvidere flotte skulpturer fra forskellige kunstnere, ligesom Luisenpark er hjemsted for et fint sommerfuglehus. Det anbefales desuden at besøge Mannheim Schloss, som er et smukt barokpalads fra 1720. Slottet er hele 450 meter langt og går helt til byens hovedtorv, Paradeplatz. Fra Sixt Biludlejning i Mannheim er det også værd at tage køreturen til Heidelberg, hvor du bl.a. kan besøge det imponerende slot. Besøgende fra hele verden kommer til for at beundre denne storslåede historiske perle. Gå en tur blandt de smukke slotsruinerog de dejlige haver, der omgiver dem.

Prisvenlige kvalitetsbiler hos Sixt i Mannheim

Mannheim byder på et væld af spændende seværdigheder, som du nemt udforsker i din kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Mannheim.Du vælger altid selv, hvor i Mannheim din bilrejse skal starte, og du kan bl.a. udgå fra byens lufthavn eller Hovedbanegården. Størstedelen af Sixt kontorerne i Mannheim tilbyder en 24timers service. Planlæg dit tyske eventyr i dag og nyd den frihed, som en Sixt bil giver dig. Hos Sixt er vi klar til at møde dig med et mangfoldigt udvalg af kvalitetsbiler i Mannheim, herunder økonomibiler, stationcars, luksus sportsvogne og 4x4. Kontakt os i dag online eller telefonisk og foretag billeje i Mannheim til din ferie eller forretningsrejse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice