Billeje i Mainz

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Mainz

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Mainz City-Port der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Mainz

Sixt Biludlejning i Mainz

Sixt Biludlejning i Mainz

Når du befinder dig i Vesttyskland, kan du passende lægge ud med at afhente en udlejningsbil hos Sixt Biludlejning i Mainz. Sixt kontoret i Mainz ligger lidt vest for storbyen Frankfurt am Main, og herfra kan du uden videre køre både mod Heidelberg og Mannheim mod syd samt interessante Bonn mod nord. Når du lejer en kvalitetsbil fra Sixt på din rejse, er der stor sandsynlighed for, at du får mere ud af opholdet, da du kan tilbagelægge større strækninger i eget tempo. Du bestiller en af vores biler online eller ved at ringe til kontoret, som desuden gerne giver dig vejledning om Sixts produkter og om Tyskland som destination. Uanset om du planlægger en ferie på egen hånd, eller om du er vej ud på en forretningsrejse, har Sixt køretøjet, der dækker dine forskellige kørebehov.En Sixt udlejningsbil i Mainz giver dig bl.a. mulighed for at udforske byens mange historiske pladser og spændende seværdigheder. Den imponerende domkirke Skt. Martin, den smukke Christus kirche og Skt. Stephans Kirche er blot eksempler på nogle af de mange berømte kirker i Mainz. Din billeje i Mainz kan også være adgangsbilletten til at opleve andre historiske attraktioner, såsom det flotte, middelalderlige bytårn Eisentum, smukke Kurfürstliches Schloss, som tidligere var ærkebiskoppens residens, og renæssancespringvandet Marktbrunnen ved byens markedsplads. Hvis du er vild med museer, er byens populære Naturhistoriske Museum og Gutenbergmuseet lige noget for dig. Tag også en gåtur i den hyggelige gamle bydel, som desværre oplevede store ødelæggelser under Anden Verdenskrig, men som stadig indeholder mange intakte ruiner og således er et vigtigt historisk vidnesbyrd. Fra Sixt Biludlejning i Mainz har du heller ikke langt til vigtige kulturinstitutioner, såsom Staattheater, Kunsthalle og Barok Bassenheimer Hof.
Kontakt os og få styr på din billeje i Mainz

Kontakt os og få styr på din billeje i Mainz

Vi er klar til at arrangere alt om din billeje. Du kan f.eks. leje en moderne kvalitetsbil i Mainzved at have Hovedbanegården eller havnen som dit naturlige udgangspunkt. Det er her, at du finder Sixt. Kontakt os gerne inden afrejsen, så vi kan hjælpe dig med at koordinere alle detaljer om din kommende billeje i Mainz. Vi finder din bil ud fra det brede sortiment af førsteklasses biler, herunder bl.a. økonomibiler, 4x4%u2019er, stationcars og sportsvogne, men det er naturligvis op til dig at vælge den eksakte kategori. Nyd turen i det vestlige Tyskland med fuldstændig ro i sindet, når du lejer en bil hos Sixt.
Show more
Godt at vide når du lejer i Mainz
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mainz?
For at leje bil hos SIXT i Mainz skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mainz.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mainz?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mainz. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 509 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Mainz
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mainz?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mainz?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mainz?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Mainz

Vis mere