Billeje
Mainz
Oversæt
Tyskland // Mainz
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mainz: Sixt biludlejning online booking

Når du befinder dig i Vesttyskland, kan du passende lægge ud med at afhente en udlejningsbil hos Sixt Biludlejning i Mainz. Sixt kontoret i Mainz ligger lidt vest for storbyen Frankfurt am Main, og herfra kan du uden videre køre både mod Heidelberg og Mannheim mod syd samt interessante Bonn mod nord. Når du lejer en kvalitetsbil fra Sixt på din rejse, er der stor sandsynlighed for, at du får mere ud af opholdet, da du kan tilbagelægge større strækninger i eget tempo. Du bestiller en af vores biler online eller ved at ringe til kontoret, som desuden gerne giver dig vejledning om Sixts produkter og om Tyskland som destination. Uanset om du planlægger en ferie på egen hånd, eller om du er vej ud på en forretningsrejse, har Sixt køretøjet, der dækker dine forskellige kørebehov.

 
 • Mainz City-Port
  Binger Str.19/Parkh. HBF
  55131 Mainz

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Mainz City-Port

  Sixt Billeje
  Binger Str.19/Parkh. HBF
  55131 Mainz

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Mainz

En Sixt udlejningsbil i Mainz giver dig bl.a. mulighed for at udforske byens mange historiske pladser og spændende seværdigheder. Den imponerende domkirke Skt. Martin, den smukke Christus kirche og Skt. Stephans Kirche er blot eksempler på nogle af de mange berømte kirker i Mainz. Din billeje i Mainz kan også være adgangsbilletten til at opleve andre historiske attraktioner, såsom det flotte, middelalderlige bytårn Eisentum, smukke Kurfürstliches Schloss, som tidligere var ærkebiskoppens residens, og renæssancespringvandet Marktbrunnen ved byens markedsplads. Hvis du er vild med museer, er byens populære Naturhistoriske Museum og Gutenbergmuseet lige noget for dig. Tag også en gåtur i den hyggelige gamle bydel, som desværre oplevede store ødelæggelser under Anden Verdenskrig, men som stadig indeholder mange intakte ruiner og således er et vigtigt historisk vidnesbyrd. Fra Sixt Biludlejning i Mainz har du heller ikke langt til vigtige kulturinstitutioner, såsom Staattheater, Kunsthalle og Barok Bassenheimer Hof.

Kontakt os og få styr på din billeje i Mainz

Vi er klar til at arrangere alt om din billeje. Du kan f.eks. leje en moderne kvalitetsbil i Mainzved at have Hovedbanegården eller havnen som dit naturlige udgangspunkt. Det er her, at du finder Sixt. Kontakt os gerne inden afrejsen, så vi kan hjælpe dig med at koordinere alle detaljer om din kommende billeje i Mainz. Vi finder din bil ud fra det brede sortiment af førsteklasses biler, herunder bl.a. økonomibiler, 4x4%u2019er, stationcars og sportsvogne, men det er naturligvis op til dig at vælge den eksakte kategori. Nyd turen i det vestlige Tyskland med fuldstændig ro i sindet, når du lejer en bil hos Sixt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice