Billeje i Lübeck

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Lübeck

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Lübeck der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Lübeck

Sixt Biludlejning i Lübeck

Sixt Biludlejning i Lübeck

Hvad enten du planlægger en endagstur eller en længere kør selv ferie i området omkring Lübeck, er det en god idé at satse på en udlejningsbil, så du får masser af frihed til at planlægge, hvad du vil se og hvornår. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Lübeck og få en god pris på en nyere kvalitetsbil med det ønskede ekstraudstyr. Som en af verdens største selskaber inden for biludlejning, er vi hos Sixt Biludlejning altid klar til at levere varen. Så bestil din billeje i Lübeck i dag. Biludlejning i Lübeck kan bookes allerede i dag via vores hjemmeside eller blot ved at give os et kald, ring direkte til den ønskede filial og få en snak med os om de forskellige muligheder. Vi har f.eks. gode tilbud på udlejningskategorier som varevogne, stationcars, økonomibiler, sportsvogne, 4x4 og cabrioleter. Det er desværre ikke en mulighed at booke en særskilt model ved forhåndsreservationen, men ved din ankomst til vores kontor matcher vi din bestilling med en model inden for den angivne kategori. Vi kan også personliggøre din udlejningsbil. Har du f.eks. brug for en GPS til køreturene gennem Nordtyskland og Slesvig Holsten? Perfekt, den klarer vi. Vi kan i øvrigt også tilføje flere services, såsom en ekstra chauffør på kontrakten, ubegrænset kilometertal eller fuld kaskobeskyttelse.
På opdagelse i Lübeck

På opdagelse i Lübeck

Historisk set er Lübeck en yderst seværdig destination, der rummer på en række spændende attraktioner. Det gælder f.eks. kirker som Marienkirche, de historiske saltlagerbygninger fra hansestadstiden samt de smukke byporte à la Holstentor. Lübeck Altstadt er i øvrigt med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, og på turen rundt i bydelen kan du jo eventuelt overveje, om der skal noget af den legendariske Lübeck marcipan med i tasken. Er du interesseret i at vide mere om Lübecks historie, kan vi varmt anbefale bymuseet i de smukke rammer beliggende i Annen Strasse, ligesom byens rådhus er et interessant bygningsværk præget af mange historiske stilarter. Nærstudér også den tidligere Nobelprisvinder Thomas Manns Buddenbrook Haus. Med billeje i Lübeck kan du dog også vælge at køre forbi floden Trave eller tage på dagsudflugter til byer som Berlin og Hamburg.
Spørg os gerne til råds

Spørg os gerne til råds

Har du spørgsmål vedrørende din biludlejning i Lübeck, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere information. Vi uddyber gerne vores tilbud, giver hemmelige tips til spændende seværdigheder samt gode råd til færdselsreglerne på de tyske landeveje.
Show more
Godt at vide når du lejer i Lübeck
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Lübeck?
For at leje bil hos SIXT i Lübeck skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lübeck.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lübeck?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lübeck. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 716 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Lübeck
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lübeck?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lübeck?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lübeck?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Lübeck

Vis mere