Billeje
Lübeck
Oversæt
Tyskland // Lübeck
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lübeck: Sixt biludlejning online booking

Hvad enten du planlægger en endagstur eller en længere kør selv ferie i området omkring Lübeck, er det en god idé at satse på en udlejningsbil, så du får masser af frihed til at planlægge, hvad du vil se og hvornår. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Lübeck og få en god pris på en nyere kvalitetsbil med det ønskede ekstraudstyr. Som en af verdens største selskaber inden for biludlejning, er vi hos Sixt Biludlejning altid klar til at levere varen. Så bestil din billeje i Lübeck i dag.

 
 • Lübeck
  Bei der Lohmühle 5
  23554 Lübeck

  Ma. - To.06:00 - 20:00
  Fr.06:00 - 18:30
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Lübeck

  Sixt Billeje
  Bei der Lohmühle 5
  23554 Lübeck

  Ma. - To.06:00 - 20:00
  Fr.06:00 - 18:30
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lübeck

Biludlejning i Lübeck kan bookes allerede i dag via vores hjemmeside eller blot ved at give os et kald, ring direkte til den ønskede filial og få en snak med os om de forskellige muligheder. Vi har f.eks. gode tilbud på udlejningskategorier som varevogne, stationcars, økonomibiler, sportsvogne, 4x4 og cabrioleter. Det er desværre ikke en mulighed at booke en særskilt model ved forhåndsreservationen, men ved din ankomst til vores kontor matcher vi din bestilling med en model inden for den angivne kategori. Vi kan også personliggøre din udlejningsbil. Har du f.eks. brug for en GPS til køreturene gennem Nordtyskland og Slesvig Holsten? Perfekt, den klarer vi. Vi kan i øvrigt også tilføje flere services, såsom en ekstra chauffør på kontrakten, ubegrænset kilometertal eller fuld kaskobeskyttelse.

På opdagelse i Lübeck

Historisk set er Lübeck en yderst seværdig destination, der rummer på en række spændende attraktioner. Det gælder f.eks. kirker som Marienkirche, de historiske saltlagerbygninger fra hansestadstiden samt de smukke byporte à la Holstentor. Lübeck Altstadt er i øvrigt med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, og på turen rundt i bydelen kan du jo eventuelt overveje, om der skal noget af den legendariske Lübeck marcipan med i tasken. Er du interesseret i at vide mere om Lübecks historie, kan vi varmt anbefale bymuseet i de smukke rammer beliggende i Annen Strasse, ligesom byens rådhus er et interessant bygningsværk præget af mange historiske stilarter. Nærstudér også den tidligere Nobelprisvinder Thomas Manns Buddenbrook Haus. Med billeje i Lübeck kan du dog også vælge at køre forbi floden Trave eller tage på dagsudflugter til byer som Berlin og Hamburg.

Spørg os gerne til råds

Har du spørgsmål vedrørende din biludlejning i Lübeck, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere information. Vi uddyber gerne vores tilbud, giver hemmelige tips til spændende seværdigheder samt gode råd til færdselsreglerne på de tyske landeveje.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice