Billeje i Ludwigshafen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Ludwigshafen

* Priserne er udregnet den 29.01.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Ludwigshafen der starter den 06.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Ludwigshafen

Sixt Biludlejning i Ludwigshafen

Sixt Biludlejning i Ludwigshafen

Lad os tage dig med på en komfortabel bilrejse rundt i Tyskland, når du lejer en førsteklasses udlejningsbil ved filialen Sixt Biludlejning i Ludwigshafen. Som professionel og troværdig udbyder kan vi tilbyde et gigantisk udvalg af kvalitets køretøjer til din rejse i det sydvestlige Tyskland, og den personlige service ved Sixts afdelinger sikrer, at din billeje i Ludwigshafen kommer til at stemme overens med dine ønsker og krav. Ludwigshafen er beliggende i delstaten Rheinland Pfalz, både tæt på byerne Mannheim og Heidelberg samt grænsen til Frankrig. Med en udlejningsbil fra Sixt bestemmer du selv, hvornår sightseeingen skal begynde og slutte. Få friheden til at opdage Ludwigshafen og de omgivende naturområder på dine præmisser. Når du lejer en bil hos Sixt, vil din bilrejse blive præget af komfort, fleksibilitet og høj kvalitet. Vel bag rattet i dit Sixtkøretøj kan du hurtigt krydse floden Rhinen og tage videre over til Mannheim, der bl.a. byder på det magiske Mannheim palads i barokstil, som er hjemsted for et interessant museum og daglige guidede ture, mens den herlige Waldpark er ideel til en hyggelig gåtur eller picnic. Fra Sixt Biludlejning i Ludwigshafen har du en kort køretur til det spændende WilhemHack museum, der huser kunst fra middelalderen op til moderne tid, og i Ludwigshafens dejlige park Ebertpark kan du nyde fredelige stunder. Med en udlejningsbil bør du også udnytte muligheden for at besøge idylliske Heidelberg, hvor du bl.a. kan opleve det smukke renæssanceslot fra 1214, der giver mulighed for fantastiske teaterforestillinger og betagende panoramaudsigter over byen. Så hvorfor ikke tage chancen og leje bilen her og nu?
Hos Sixt opnår du fuld frihed til at opdage Ludwigshafen og omegn

Hos Sixt opnår du fuld frihed til at opdage Ludwigshafen og omegn

Med Sixt billeje i Ludwigshafen opnår du retten til at bestemme rejserute og det foretrukne rejsetempo for turen. Den charmerende by og smukke region huser mange skønne oplevelser, og det er helt op til dig, om du f.eks. foretrækker en moderne stationcar, komfortabel økonomibil eller luksus sportsvogn til dine eventyr. Det er ganske ukompliceret at foretage din bestilling online, telefonisk eller via vores app, og du kan glæde dig over, at udlejningsbilen står klar, når du ankommer til din foretrukne Sixtafdeling i Ludwigshafen. Får du brug for ekstra tjenester og tilbehør, kan alt fra GPS navigation til bagageløsninger og ubegrænset kilometertal tilføjes til bestillingen lette din bilrejse i det sydvestlige Tyskland. Vi er klar til at guide dig på rette vej!
Show more
Godt at vide når du lejer i Ludwigshafen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ludwigshafen?
For at leje bil hos SIXT i Ludwigshafen skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ludwigshafen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Ludwigshafen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Ludwigshafen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 289 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Ludwigshafen
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Ludwigshafen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Ludwigshafen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ludwigshafen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Ludwigshafen

Vis mere