Billeje
Ludwigshafen
Oversæt
Tyskland // Ludwigshafen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ludwigshafen: Sixt biludlejning online booking

Lad os tage dig med på en komfortabel bilrejse rundt i Tyskland, når du lejer en førsteklasses udlejningsbil ved filialen Sixt Biludlejning i Ludwigshafen. Som professionel og troværdig udbyder kan vi tilbyde et gigantisk udvalg af kvalitets køretøjer til din rejse i det sydvestlige Tyskland, og den personlige service ved Sixts afdelinger sikrer, at din billeje i Ludwigshafen kommer til at stemme overens med dine ønsker og krav. Ludwigshafen er beliggende i delstaten Rheinland Pfalz, både tæt på byerne Mannheim og Heidelberg samt grænsen til Frankrig. Med en udlejningsbil fra Sixt bestemmer du selv, hvornår sightseeingen skal begynde og slutte. Få friheden til at opdage Ludwigshafen og de omgivende naturområder på dine præmisser.

 
 • Ludwigshafen
  Bruchwiesenstr. 1
  67059 Ludwigshafen

  Ma. - Fr.07:00 - 15:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Ludwigshafen

  Sixt Billeje
  Bruchwiesenstr. 1
  67059 Ludwigshafen

  Ma. - Fr.07:00 - 15:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ludwigshafen

Når du lejer en bil hos Sixt, vil din bilrejse blive præget af komfort, fleksibilitet og høj kvalitet. Vel bag rattet i dit Sixtkøretøj kan du hurtigt krydse floden Rhinen og tage videre over til Mannheim, der bl.a. byder på det magiske Mannheim palads i barokstil, som er hjemsted for et interessant museum og daglige guidede ture, mens den herlige Waldpark er ideel til en hyggelig gåtur eller picnic. Fra Sixt Biludlejning i Ludwigshafen har du en kort køretur til det spændende WilhemHack museum, der huser kunst fra middelalderen op til moderne tid, og i Ludwigshafens dejlige park Ebertpark kan du nyde fredelige stunder. Med en udlejningsbil bør du også udnytte muligheden for at besøge idylliske Heidelberg, hvor du bl.a. kan opleve det smukke renæssanceslot fra 1214, der giver mulighed for fantastiske teaterforestillinger og betagende panoramaudsigter over byen. Så hvorfor ikke tage chancen og leje bilen her og nu?

Hos Sixt opnår du fuld frihed til at opdage Ludwigshafen og omegn

Med Sixt billeje i Ludwigshafen opnår du retten til at bestemme rejserute og det foretrukne rejsetempo for turen. Den charmerende by og smukke region huser mange skønne oplevelser, og det er helt op til dig, om du f.eks. foretrækker en moderne stationcar, komfortabel økonomibil eller luksus sportsvogn til dine eventyr. Det er ganske ukompliceret at foretage din bestilling online, telefonisk eller via vores app, og du kan glæde dig over, at udlejningsbilen står klar, når du ankommer til din foretrukne Sixtafdeling i Ludwigshafen. Får du brug for ekstra tjenester og tilbehør, kan alt fra GPS navigation til bagageløsninger og ubegrænset kilometertal tilføjes til bestillingen lette din bilrejse i det sydvestlige Tyskland. Vi er klar til at guide dig på rette vej!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice