Billeje
Lörrach
Oversæt
Tyskland // Lörrach
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lörrach: Sixt biludlejning online booking

Du finder Lörrach i det sydvestlige hjørne af Tyskland, og ved Sixt Biludlejning i Lörrach venter din drømmebil på dig. Nyd de enestående naturomgivelser og mange udendørs aktiviteter i dette vidunderlige område. Lörrach hører under Baden Württemberg, og herfra har du kun få kilometer til grænsen over mod Schweiz og Frankrig. Afhent bilnøglerne ved Sixtkontoret og begiv dig ud på dit helt eget eventyr, som naturligvis foregår i dit tempo.

 
 • Lörrach
  Gewerbestr. 6
  79539 Lörrach

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Lörrach

  Sixt Billeje
  Gewerbestr. 6
  79539 Lörrach

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lörrach

Udforsk Sydtyskland med lethed, når du bestiller billeje i smukke Lörrach. Kør rundt i den charmerende by og besøg gerne Musée des Trois Pays, inden du begiver dig ud i de naturskønne omgivelser. Lörrach er beliggende midt i dalen Wiesental og ved kanten af den berømte Schwarzwald. Når du har en udlejningsbil, kan du tilbringe masser af tid i den fri natur og tage del i en række kulturaktiviteter. Fra Sixt Biludlejning i Lörrach kan du f.eks. bevæge dig ud mod det smukke bjerg Belchen, som byder på en betagende udsigt over området. Nyd også de mange søer i Schwarzwald, såsom Feldsee og Glaswaldsee. Du bør heller ikke gå glip af borgruinerne Rötteln med de flotte tårne og enorme mure. Lörrach er desuden beliggende i Trelandsgrænsen mellem Tyskland, Schweiz og Frankrig, og fra Obertülligen har du en fantastisk udsigt over nabolandene. Det er ligeledes nemt at tilvælge et roadtrip over mod Basel, der ligger på den anden side af den schweiziske grænse. Uanset hvad du planlægger under opholdet i Lörrach, får du mest ud af din tid i denne naturskønne region i en pålidelig og moderne bil fra Sixt.

Lej den perfekte bil til det grønne Sydvesttyskland

Med Sixt som samarbejdspartner har du mange muligheder for at finde udlejningsbilen, der hjælper med at realisere rejsedrømmene. Tjek hjemmesiden, åbn Sixtappen på din smartphone eller ring til vores kontorpersonale. Ved Sixt Biludlejning i Lörrach finder du en bred vifte af kvalitetskøretøjer fra de bedste bilproducenter. Gennemse udvalget og book din stationcar, 4x4, økonomibil eller varevogn, som tager dig rundt i Lörrach og omegn. Opgradér gerne din billeje i Lörrach med vores gode tilbud på nyttigt tilbehør og tjenester. Få f.eks. registreret yderligere en fører under opholdet, bestil GPS navigation eller et barnesæde til den yngste, tegn fuld kaskobeskyttelse og nyd et ubegrænset kilometertal. Vær altid opmærksom på, at Sixt ikke kan garantere en nøjagtig bilmodel, men du vil naturligvis altid modtage et tilsvarende køretøj fra din foretrukne bilkategori.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice