Billeje i Lindau

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Lindau

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Lindau (Bodensee) der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Lindau

Sixt Biludlejning i Lindau

Sixt Biludlejning i Lindau

Lad en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Lindau tage dig rundt på opdagelse i Sydtyskland. Du finder Lindau ved den sydtyske sø Bodensee i den sydvestlige del af landet og ved den sydlige grænse til Schweiz. I dette naturskønne område af regionen Bayern vil et pålideligt køretøj være ganske uundværligt. Du slipper for at bekymre dig om offentlige transportmidler, der alligevel ikke kan tage dig hen til alt det, du vil se. Du kan samtidig lade bilrejsen foregå helt i det ønskede tempo. Med Sixts billeje i Lindau kan du nyde den sydtyske natur, opdage historiske bygninger og interessante museer og f.eks. tage på roadtrips til storbyen München eller til det smukke naboland Schweiz. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du foretager dig under dit ophold i Lindau.Med din Sixtbil vil du rigtig kunne nyde denne charmerende region og ikke skulle bekymre dig om busplaner og togtider. Smukke Bayern er hjemsted for mange historiske pladser og betagende naturseværdigheder. Læg gerne ud med at tage køreturen fra Sixt Biludlejning i Lindau enten til byens nyere fyrtårn bygget i 1856 eller det ældre fyrtårn fra det 13. århundrede, der begge lover en fantastisk udsigt over Bodensøen. Du kan også stille udlejningsbilen og tage med færgen over den fortryllende sø. Besøg enten tyske Konstanz eller schweiziske Bregenz. Øst for Lindau kan du desuden besøge parken Skywalk, hvor eventyrlystne folk i alle aldre kan klatre og vandre i smukke naturmiljøer, og det er bestemt også værd at vende Sixtbilen mod Lindaus smukke, historiske rådhus og torveplads i den middelalderlige bykerne.
Start din komfortable og fleksible bilrejse hos Sixt i Lindau

Start din komfortable og fleksible bilrejse hos Sixt i Lindau

Uanset om du er på udkig efter en rummelig stationcar, en praktisk økonomibil, sportsvogn eller robust 4x4%u2019er til ferien eller forretningsrejsen, finder du den hos Sixtteamet i Lindau. Med Sixt billeje i Lindau er det dig og dit rejseselskab, der er i centrum, hvilket betyder, at Sixts medarbejderteam gør deres bedste for at skræddersy bilrejsen efter netop jeres behov og ønsker. Med ekstraudstyr, herunder GPS navigation og autostole, eller tjenester, såsom ubegrænset kilometertal eller registrering af flere førere på lejekontrakten, kan du ydermere lette bilrejsen og sikre fuld komfort under opholdet. Ved Sixt Biludlejning i Lindau er fleksibiliteten desuden stor, og du har mulighed for at returnere udlejningsbilen, når det passer ind i programmet. Vi kan kontaktes både online og telefonisk, hvis du vil leje en bil.
Show more
Godt at vide når du lejer i Lindau
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Lindau?
For at leje bil hos SIXT i Lindau skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lindau.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lindau?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lindau. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 259 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Lindau
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lindau?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lindau?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lindau?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Lindau

Vis mere