Billeje
Lindau
Oversæt
Tyskland // Lindau
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lindau: Sixt biludlejning online booking

Lad en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Lindau tage dig rundt på opdagelse i Sydtyskland. Du finder Lindau ved den sydtyske sø Bodensee i den sydvestlige del af landet og ved den sydlige grænse til Schweiz. I dette naturskønne område af regionen Bayern vil et pålideligt køretøj være ganske uundværligt. Du slipper for at bekymre dig om offentlige transportmidler, der alligevel ikke kan tage dig hen til alt det, du vil se. Du kan samtidig lade bilrejsen foregå helt i det ønskede tempo. Med Sixts billeje i Lindau kan du nyde den sydtyske natur, opdage historiske bygninger og interessante museer og f.eks. tage på roadtrips til storbyen München eller til det smukke naboland Schweiz. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du foretager dig under dit ophold i Lindau.

 
 • Lindau (Bodensee)
  Kemptener Str. 99
  88131 Lindau (Bodensee)

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Lindau (Bodensee)

  Sixt Billeje
  Kemptener Str. 99
  88131 Lindau (Bodensee)

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Lindau

Med din Sixtbil vil du rigtig kunne nyde denne charmerende region og ikke skulle bekymre dig om busplaner og togtider. Smukke Bayern er hjemsted for mange historiske pladser og betagende naturseværdigheder. Læg gerne ud med at tage køreturen fra Sixt Biludlejning i Lindau enten til byens nyere fyrtårn bygget i 1856 eller det ældre fyrtårn fra det 13. århundrede, der begge lover en fantastisk udsigt over Bodensøen. Du kan også stille udlejningsbilen og tage med færgen over den fortryllende sø. Besøg enten tyske Konstanz eller schweiziske Bregenz. Øst for Lindau kan du desuden besøge parken Skywalk, hvor eventyrlystne folk i alle aldre kan klatre og vandre i smukke naturmiljøer, og det er bestemt også værd at vende Sixtbilen mod Lindaus smukke, historiske rådhus og torveplads i den middelalderlige bykerne.

Start din komfortable og fleksible bilrejse hos Sixt i Lindau

Uanset om du er på udkig efter en rummelig stationcar, en praktisk økonomibil, sportsvogn eller robust 4x4%u2019er til ferien eller forretningsrejsen, finder du den hos Sixtteamet i Lindau. Med Sixt billeje i Lindau er det dig og dit rejseselskab, der er i centrum, hvilket betyder, at Sixts medarbejderteam gør deres bedste for at skræddersy bilrejsen efter netop jeres behov og ønsker. Med ekstraudstyr, herunder GPS navigation og autostole, eller tjenester, såsom ubegrænset kilometertal eller registrering af flere førere på lejekontrakten, kan du ydermere lette bilrejsen og sikre fuld komfort under opholdet. Ved Sixt Biludlejning i Lindau er fleksibiliteten desuden stor, og du har mulighed for at returnere udlejningsbilen, når det passer ind i programmet. Vi kan kontaktes både online og telefonisk, hvis du vil leje en bil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice