Billeje
Leverkusen
Oversæt
Tyskland // Leverkusen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Leverkusen: Sixt biludlejning online booking

Guten Tag, Sixt Biludlejning i Leverkusen venter på dit besøg! Sixtteamet er altid klar til en dialog om udlejning af vores førsteklasses biler til din Tysklandsrejse. Leverkusen finder du i den vestlige del af landet, nord for Køln og syd for Düsseldorf, i delstaten Nordrhein Westfalen. Byen er måske mest kendt for sit fodboldhold, men du vil ret hurtigt mærke, at der er meget mere i byen end blot fodbold. Det er yderst fornuftigt at investere i billeje i Leverkusen, hvis du ønsker at køre mere end de bare korte cityture. Har du f.eks. overvejet et lille roadtrip til Ruhrdistriktet? Leverkusen og Sixt er klar til dig, så hvornår kigger du mon forbi?

 
 • Leverkusen Zentrum/Bayer Tor 1
  Friedrich-Ebert-Str. 327
  51373 Leverkusen

  Ma. - Fr.06:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 13:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Leverkusen Zentrum/Bayer Tor 1

  Sixt Billeje
  Friedrich-Ebert-Str. 327
  51373 Leverkusen

  Ma. - Fr.06:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 13:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Leverkusen

Driftige Leverkusen ligger i den sydlige del af regionen, og herfra har du hverken langt til spændende storbyer eller smuk natur. I selve Leverkusen bør du ikke gå glip af det smukke slot og det interessante museum Morsbroich, der huser mange fantastiske kunstudstillinger, ligesom dyreparken Reuschenberg med oddere, smukke fugle og klappe geder fortjener en plads på sightseeinglisten. Fra Sixt Biludlejning i Leverkusen har du heller ikke langt til seværdigheder såsom det smukke, gotiske kloster Altenberg fra det 13. århundrede, der ligger en kort køretur øst for byen, og den naturskønne park Neuland i Leverkusen. En udlejningsbil fra Sixt giver dig en stor frihed på turen, så du kan sammensætte den fuldendte bilrejse med en af verdens største aktører inden for biludlejningsbranchen.

Lidt mere om professionalismen hos Sixt

Ved Sixt Biludlejning i Leverkusen finder du et hav af kvalitetsbiler til rimelige priser. Det er op til dig, om du f.eks. foretrækker en kompakt og moderne økonomibil, en rummelig og praktisk stationcar eller en luksus sportsvogn, der giver dig en tand mere komfort under opholdet. Til trods for at vi ikke kan garantere dig en specifik bilmodel i forbindelse med forhåndsreservation af billeje i Leverkusen, vil du altid få tilbudt et moderne og pålideligt køretøj, der modsvarer den bilkategori, der er lige dig. Alle Sixtbilerne gennemsyres af en ekstremt høj kvalitetsstandard og gennemgår regelmæssigt service, så de imødekommer koncernens høje krav. Når du lejer en bil hos Sixt, kan du således forvente dig komfort, tryghed og modernitet til konkurrencedygtige priser. Vi stiller ikke kun op med udlejningsbiler, men også forskellige former for ekstraudstyr, så tag et kig på de utallige muligheder. Har du svært ved at vælge, hjælper det måske at tage en snak med os.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice