Billeje i Landshut

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Landshut

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Landshut der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Landshut

Sixt Biludlejning i Landshut

Sixt Biludlejning i Landshut

Lad Sixt tage dig med på en bilrejse gennem Tyskland, som naturligvis starter ud ved en Sixt Biludlejning i Landshut. Vi har udlejet kvalitetsbiler i over 100 år, og hos os nyder du gavn af den store ekspertise, et højt komfortniveau samt fremragende udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser. Den charmerende by Landshut ligger i det sydlige Tyskland, nærmere betegnet i delstaten Bayern. Byen ligger godt 60 km nordøst for storbyen München, som du dermed også har inden for rækkevidde. Landshut ligger imidlertid også tæt på imponerende borge og slotte samt dejlige naturområder. Billeje i Landshut kan bookes her og nu.En udlejningsbil fra Sixt i Landshut vil lette transporten rundt i regionen og desuden gøre dine eventyr lidt ekstra behagelige. Når du lejer en Sixtbil i Landshut, må du endelig ikke misse et besøg ved det smukke og velbevarede slot Trausnitz, der byder på smuk renæssancearkitektur og en fantastisk udsigt over byen, samt den nærliggende gotiske kirke St. Martin fra år 1500, der imponerer med sit hele 430 fod høje spir, og som desuden er Landshuts vartegn. Fra Sixt Biludlejning i Landshut er det også værd at tage turen videre til det fascinerende og fredelige skulpturmuseum Hofberg, der indendørs rummer imponerende skulpturer, men også ligger i ret så smukke omgivelser.Eller hvad med at lade Sixtbilen føre dig til det beskyttede naturomåde Ehemaliger Standortübungsplatz Landshut.
Sixt giver dig frihed og komfort på bilrejsen

Sixt giver dig frihed og komfort på bilrejsen

Nogle af Sixts nøgleord er fleksibilitet og høj kvalitet. Med en Sixtbil skal du kunne køre direkte mod de destinationer, du vil opleve,uden at skulle bringes på afveje af diverse offentlige transportmidler. Hos Sixt gør vi også alt, hvad vi kan for at optimere fleksibiliteten i forbindelse med din billeje i Landshut. Eksempelvis kører flere af vores afdelinger med udvidede åbningstider, så vi indretter os efter dig og ikke omvendt. Vores mange førsteklasses udlejningsbiler kommer i forskellige designs og prisklasser, men du er altid sikret en fremragende kvalitet og komfort på turen med Sixt. Bilerne kan kombineres med praktisk ekstraudstyr, heriblandt GPS navigation, når du vælgerbiludlejning i Landshut. Har du i øvrigt overvejet et ubegrænset kilometertal, en ekstra dækning af vedkommende, der skal køre bilen med dig, eller måske har du et helt andet specifikt ønske. Test gerne vores spidskompetencer! Vi har gjort Sixtbilerne kendte over en hundredårig periode, og intet har ændret sig. Vi satser stadig på driftssikkerhed til skarpe priser.
Show more
Godt at vide når du lejer i Landshut
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Landshut?
For at leje bil hos SIXT i Landshut skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Landshut.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Landshut?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Landshut. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 187 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Køretøjet
(4,5)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Landshut
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Landshut?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Landshut?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Landshut?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Landshut

Vis mere