Billeje
Landshut
Oversæt
Tyskland // Landshut
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Landshut: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt tage dig med på en bilrejse gennem Tyskland, som naturligvis starter ud ved en Sixt Biludlejning i Landshut. Vi har udlejet kvalitetsbiler i over 100 år, og hos os nyder du gavn af den store ekspertise, et højt komfortniveau samt fremragende udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser. Den charmerende by Landshut ligger i det sydlige Tyskland, nærmere betegnet i delstaten Bayern. Byen ligger godt 60 km nordøst for storbyen München, som du dermed også har inden for rækkevidde. Landshut ligger imidlertid også tæt på imponerende borge og slotte samt dejlige naturområder. Billeje i Landshut kan bookes her og nu.

 
 • Landshut

  Sixt Billeje
  Johannisstraße 26
  84034 Landshut

  Ma. - Fr.07:30 - 14:00
  Lø.08:00 - 10:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Landshut

En udlejningsbil fra Sixt i Landshut vil lette transporten rundt i regionen og desuden gøre dine eventyr lidt ekstra behagelige. Når du lejer en Sixtbil i Landshut, må du endelig ikke misse et besøg ved det smukke og velbevarede slot Trausnitz, der byder på smuk renæssancearkitektur og en fantastisk udsigt over byen, samt den nærliggende gotiske kirke St. Martin fra år 1500, der imponerer med sit hele 430 fod høje spir, og som desuden er Landshuts vartegn. Fra Sixt Biludlejning i Landshut er det også værd at tage turen videre til det fascinerende og fredelige skulpturmuseum Hofberg, der indendørs rummer imponerende skulpturer, men også ligger i ret så smukke omgivelser.Eller hvad med at lade Sixtbilen føre dig til det beskyttede naturomåde Ehemaliger Standortübungsplatz Landshut.

Sixt giver dig frihed og komfort på bilrejsen

Nogle af Sixts nøgleord er fleksibilitet og høj kvalitet. Med en Sixtbil skal du kunne køre direkte mod de destinationer, du vil opleve,uden at skulle bringes på afveje af diverse offentlige transportmidler. Hos Sixt gør vi også alt, hvad vi kan for at optimere fleksibiliteten i forbindelse med din billeje i Landshut. Eksempelvis kører flere af vores afdelinger med udvidede åbningstider, så vi indretter os efter dig og ikke omvendt. Vores mange førsteklasses udlejningsbiler kommer i forskellige designs og prisklasser, men du er altid sikret en fremragende kvalitet og komfort på turen med Sixt. Bilerne kan kombineres med praktisk ekstraudstyr, heriblandt GPS navigation, når du vælgerbiludlejning i Landshut. Har du i øvrigt overvejet et ubegrænset kilometertal, en ekstra dækning af vedkommende, der skal køre bilen med dig, eller måske har du et helt andet specifikt ønske. Test gerne vores spidskompetencer! Vi har gjort Sixtbilerne kendte over en hundredårig periode, og intet har ændret sig. Vi satser stadig på driftssikkerhed til skarpe priser.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice