Billeje
Konstanz
Oversæt
Tyskland // Konstanz
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Konstanz: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Konstanz og oplev Tysklands nye sider. Konstanz ligger i det sydvestlige Tyskland, i delstaten Baden Württemberg. Byen ligger desuden ved den smukke Bodensee og ikke langt fra grænsen til Schweiz, hvilket også giver dig mulighed for at udforske nabolandet mod syd. Forkæl dig selv med en førsteklasses Sixt bil på din ferie eller forretningsrejse og nyd den fleksibilitet, som en udlejningsbil giver dig fremfor busser eller tog. Alle Sixt bilerne kan lejes til en konkurrencedygtig pris, og udlejningsbilerne er typisk blot få måneder gamle, når du lejer dem. Find telefonen frem og ring til Sixt kundeservice eller klik dig frem til bestillingsdelen på Sixt hjemmesiden, så du kan vælge den foretrukne bil her og nu.

 
 • Konstanz
  Max-Stromeyer-Str. 120
  78467 Konstanz

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Konstanz

  Sixt Billeje
  Max-Stromeyer-Str. 120
  78467 Konstanz

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Konstanz

Med Sixt billeje i Konstanz venter der utallige interessante aktiviteter og seværdigheder forude, som du oplever, når det passer dig. Der er eksempelvis mange historiske seværdigheder i denne dejlige by. Gå ikke glip af den smukke domkirke Münster Unserer Lieben Frau i gotisk stil, som pryder bybilledet. Fra domkirkens top har du desuden en fantastisk udsigt over hele Konstanz. I nærheden af domkirken finder du desuden ruinerne fra en romersk fæstning, og kør også gerne en tur til Konstanz havn, hvor du kan nyde et afslappende måltid og en frisk gåtur. Byen byder også på mange museer, hvoraf nogle af de mest spændende er kunstmuseet Rosgarten Museum Konstanz og det historiske Archäologisches Landesmuseum. Konstanz er desuden hjemsted for et universitet, hvilket har givet byen en afslappet atmosfære samt et livligt natteliv med mange barer og klubber. Hvis du får lyst til at køre lidt uden for byen i din bil fra Sixt Biludlejning i Konstanz, kan du sætte kurs mod Sea Life Konstanz. Dette enorme akvarium i udkanten af byen er værd at køre efter, hvis du ønsker en hyggelig familiedag.

Bilen, der falder lige i din smag

Sixt Biludlejning i Konstanz har biler i forskellige størrelser og stilarter, så du kan finde bilen, der falder i din smag. Udvalget af køretøjer består bl.a. af stationcars, økonomibiler og 4x4%u2019er, og du kan hurtigt tilføje ekstraudstyr eller tjenester til bestillingen. Du kan her bl.a. tilvælge GPS navigation, få yderligere en chauffør sat på lejekontrakten eller tilføje en autostol til babyen. Du kan vælge at booke din billeje i Konstanz nu, hvorefter vi gør bilen klar til afgang, når du møder os på Sixt kontoret i Konstanz.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice