Billeje i Kiel

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Kiel

* Priserne er udregnet den 31.01.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kiel der starter den 07.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Kiel

Sixt Biludlejning i Kiel

Sixt Biludlejning i Kiel

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Kiel og lad rejsen gå mod det nordlige Tyskland, hvor der både venter interessante forretningsgader, livlige havnemiljøer omkring Kielerkanalen, strandarealer og et utal af kunstseværdigheder. Med billeje i Kiel åbnes der op for muligheden at tage videre gennem Slesvig Holsten, så tjek Sixts mange alternativer inden for udlejningsbiler allerede i dag. Du kan leje alt fra varevogne til sportsvogne til favorable priser. Hos Sixt har vi flere centralt beliggende filialer i Kiel, hvor du kan leje en bil til forretningsrejsen, weekendturen eller måske den længere kør selv ferie. Med bilkategorier som sportsvogne, cabrioleter, 4x4, økonomibiler og varevogne har vi udvalgt et sortiment, der henvender sig til en bred kundegruppe og deres individuelle behov. Vi hjælper også meget gerne med at skræddersy en biludlejningspakke, der passer til netop din rejseform. Kernen er en kvalitetsbil af en høj standard, der lejes til attraktive priser, og som kan udstyres med ønsket ekstraudstyr. Hele bestillingsprocessen kan klares elektronisk via vores hjemmeside eller blot ved at ringe direkte til vores medarbejderteam. Vi beder dig blot om at fokusere på, at du udlejer ud fra filialens forskellige kategorier og ej specifikke modeller.
Hvad kan jeg se i Kiel?

Hvad kan jeg se i Kiel?

Nævner man Kiel, tænker mange automatisk på den gigantiske Kielerkanal, der har en imponerende længde på 98 km. Kiel er yderst charmerende med sin fiskerihavn, hvor du måske får tid til at nyde en af de legendariske sild. Eller måske er du i virkeligheden mere interesseret i sild ved strande som Falckenstein, shoppingture langs Holsteinstrasse, kulturoplevelser omkring forlystelseskvarteret Sophienhof, eller måske går turen til et af Kiels mange museer eller kirkerne i nærområdet? Billeje i Kiel er også en oplagt mulighed for at se nærmere på nogle af Kiels mange nabobyer i det nordtyske. Lad os her blot nævne Flensborg, Lübeck eller Hamburg. Biludlejning i Kiel er ganske enkelt en prisvenlig og praktisk løsning for dig, der elsker at se meget på kort tid.
Dit møde med Sixtkoncernen

Dit møde med Sixtkoncernen

Hos Sixt Biludlejning sigter vi altid på, at du får en hjertelig velkomst, når du tropper op på det udvalgte kontor. I fællesskab kigger vi på lejekontrakten og sikrer os, at vi har fået det hele med, og at vi har fundet en bilmodel, der svarer til den kategori, du har bestilt online eller telefonisk. Hvis du ønsker at tilføje flere elementer til aftalen, klarer vi naturligvis også det.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kiel
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kiel?
For at leje bil hos SIXT i Kiel skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kiel.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kiel?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kiel. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,1
Baseret på 792 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,4)
Ved SIXT-filialen
(4,2)
Vejen til SIXT
(4,1)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Kiel
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kiel?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kiel?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kiel?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kiel

Vis mere