Billeje
Kiel
Oversæt
Tyskland // Kiel
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kiel: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Kiel og lad rejsen gå mod det nordlige Tyskland, hvor der både venter interessante forretningsgader, livlige havnemiljøer omkring Kielerkanalen, strandarealer og et utal af kunstseværdigheder. Med billeje i Kiel åbnes der op for muligheden at tage videre gennem Slesvig Holsten, så tjek Sixts mange alternativer inden for udlejningsbiler allerede i dag. Du kan leje alt fra varevogne til sportsvogne til favorable priser.

 
 • Kiel Hovedbanegård
  Sophienblatt 25-27
  24114 Kiel

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Kiel
  Tonberg 15
  24113 Kiel

  Ma. - Fr.07:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Kiel Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Sophienblatt 25-27
  24114 Kiel

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Kiel

  Sixt Billeje
  Tonberg 15
  24113 Kiel

  Ma. - Fr.07:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 14:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kiel

Hos Sixt har vi flere centralt beliggende filialer i Kiel, hvor du kan leje en bil til forretningsrejsen, weekendturen eller måske den længere kør selv ferie. Med bilkategorier som sportsvogne, cabrioleter, 4x4, økonomibiler og varevogne har vi udvalgt et sortiment, der henvender sig til en bred kundegruppe og deres individuelle behov. Vi hjælper også meget gerne med at skræddersy en biludlejningspakke, der passer til netop din rejseform. Kernen er en kvalitetsbil af en høj standard, der lejes til attraktive priser, og som kan udstyres med ønsket ekstraudstyr. Hele bestillingsprocessen kan klares elektronisk via vores hjemmeside eller blot ved at ringe direkte til vores medarbejderteam. Vi beder dig blot om at fokusere på, at du udlejer ud fra filialens forskellige kategorier og ej specifikke modeller.

Hvad kan jeg se i Kiel?

Nævner man Kiel, tænker mange automatisk på den gigantiske Kielerkanal, der har en imponerende længde på 98 km. Kiel er yderst charmerende med sin fiskerihavn, hvor du måske får tid til at nyde en af de legendariske sild. Eller måske er du i virkeligheden mere interesseret i sild ved strande som Falckenstein, shoppingture langs Holsteinstrasse, kulturoplevelser omkring forlystelseskvarteret Sophienhof, eller måske går turen til et af Kiels mange museer eller kirkerne i nærområdet? Billeje i Kiel er også en oplagt mulighed for at se nærmere på nogle af Kiels mange nabobyer i det nordtyske. Lad os her blot nævne Flensborg, Lübeck eller Hamburg. Biludlejning i Kiel er ganske enkelt en prisvenlig og praktisk løsning for dig, der elsker at se meget på kort tid.

Dit møde med Sixtkoncernen

Hos Sixt Biludlejning sigter vi altid på, at du får en hjertelig velkomst, når du tropper op på det udvalgte kontor. I fællesskab kigger vi på lejekontrakten og sikrer os, at vi har fået det hele med, og at vi har fundet en bilmodel, der svarer til den kategori, du har bestilt online eller telefonisk. Hvis du ønsker at tilføje flere elementer til aftalen, klarer vi naturligvis også det.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice