Billeje i Kassel

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Kassel

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kassel der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Kassel

Sixt Biludlejning i Kassel

Sixt Biludlejning i Kassel

Afhenter du udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Kassel, begynder bilrejsen i det centrale Nordtyskland. Kassel ligger i den tyske region Hessen og er placeret mellem Hannover og Frankfurt am Main. Byen byder i sig selv på mange kulturoplevelser, men du har også mulighed for at tage på dagsudflugter til flere spændende tyske storbyer. Med Sixt kan du få førsteklasses udlejningsbiler til favorable priser med en personlig service. Kassel i det centrale Tyskland er nok mest kendt for de mange Brødrene Grimm seværdigheder. Oplev Eventyrvejen, som er en mere end 600 km lang turistrute, der refererer til Brødrene Grimms liv og mange mesterværker. Kassel ligger lige i hjertet af denne smukke rute, med en time til Torneroses slot, og i byen kan du lære mere om brødrenes fantastiske eventyr. Vil du have mest muligt ud af Eventyrvejen, bør du leje en bil ved Sixt Biludlejning i Kassel, hvorefter du kan opleve eventyrernes mange surrealistiske middelalderbyer, slotte og paladser langs din køretur. Turen er ikke kun sjov for børn, for her kan selv voksne genopleve barndomsminderne og nogle af deres yndlingsfigurer såsom Rapunzel, Hans og Grete, Rottefængeren og Tornerose. Med billeje i Kassel kan du desuden udforske områdets storslåede parker og haver, f.eks. Bergpark Wilhelmshöhe, som byder på et smukt slot og det imponerende Hercules monument. Besøg også nogle af Kassels interessante gallerier og museer, heriblandt det naturhistoriske museum Ottoneum.
Mod eventyrlige Kassel i en kvalitetsbil fra Sixt

Mod eventyrlige Kassel i en kvalitetsbil fra Sixt

Lad Sixts billeje i Kassel gøre dit ophold ekstra behageligt, når du vil opleve denne eventyrlige tyske by. Lej en bil ved et af Sixts kontorer i Kassel, som bl.a. ligger i lufthavnen, ved banegården og i byens centrum. Afhent udlejningsbilen, når det passer dig, eftersom Sixt Biludlejning i Kassel tilbyder dig en 24 timers afhentningsservice. Vælg bilen fra det brede sortiment af stationcars, sportsvogne, økonomibiler, 4x4 og varevogne. Foruden en grundlæggende billejeaftale kan du også tilføje nyttigt ekstraudstyr såsom GPS navigation og andre services, hvis du f.eks. ønsker, at din medpassager skal dele chaufførtjansen med dig. Nyd desuden Sixts ubegrænsede kilometertal og kør på de berømte tyske motorveje, uden at bekymre dig om eventuelle ekstra gebyrer. Sixt håber på at kunne hjælpe dig med billeje i Kassel. Som et af verdens største biludlejningsfirmaer er vi mere end klar til at kigge på netop din udfordring. Lad os skræddersy din billeje, så du får alle de ønskede services i favoritbilen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kassel
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kassel?
For at leje bil hos SIXT i Kassel skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kassel.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kassel?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kassel. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 911 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Kassel
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kassel?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kassel?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kassel?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kassel

Vis mere