Billeje
Kassel
Oversæt
Tyskland // Kassel
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kassel: Sixt biludlejning online booking

Afhenter du udlejningsbilen ved Sixt Biludlejning i Kassel, begynder bilrejsen i det centrale Nordtyskland. Kassel ligger i den tyske region Hessen og er placeret mellem Hannover og Frankfurt am Main. Byen byder i sig selv på mange kulturoplevelser, men du har også mulighed for at tage på dagsudflugter til flere spændende tyske storbyer. Med Sixt kan du få førsteklasses udlejningsbiler til favorable priser med en personlig service.

 
 • Kassel-Wilhelmshöhe Banegård
  Willy-Brandt-Platz 1,Contipark
  34131 Kassel

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Kassel
  Holländische Str. 207c
  34127 Kassel

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Kassel-Wilhelmshöhe Banegård

  Sixt Billeje
  Willy-Brandt-Platz 1,Contipark
  34131 Kassel

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Kassel

  Sixt Billeje
  Holländische Str. 207c
  34127 Kassel

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Kassel

Kassel i det centrale Tyskland er nok mest kendt for de mange Brødrene Grimm seværdigheder. Oplev Eventyrvejen, som er en mere end 600 km lang turistrute, der refererer til Brødrene Grimms liv og mange mesterværker. Kassel ligger lige i hjertet af denne smukke rute, med en time til Torneroses slot, og i byen kan du lære mere om brødrenes fantastiske eventyr. Vil du have mest muligt ud af Eventyrvejen, bør du leje en bil ved Sixt Biludlejning i Kassel, hvorefter du kan opleve eventyrernes mange surrealistiske middelalderbyer, slotte og paladser langs din køretur. Turen er ikke kun sjov for børn, for her kan selv voksne genopleve barndomsminderne og nogle af deres yndlingsfigurer såsom Rapunzel, Hans og Grete, Rottefængeren og Tornerose. Med billeje i Kassel kan du desuden udforske områdets storslåede parker og haver, f.eks. Bergpark Wilhelmshöhe, som byder på et smukt slot og det imponerende Hercules monument. Besøg også nogle af Kassels interessante gallerier og museer, heriblandt det naturhistoriske museum Ottoneum.

Mod eventyrlige Kassel i en kvalitetsbil fra Sixt

Lad Sixts billeje i Kassel gøre dit ophold ekstra behageligt, når du vil opleve denne eventyrlige tyske by. Lej en bil ved et af Sixts kontorer i Kassel, som bl.a. ligger i lufthavnen, ved banegården og i byens centrum. Afhent udlejningsbilen, når det passer dig, eftersom Sixt Biludlejning i Kassel tilbyder dig en 24 timers afhentningsservice. Vælg bilen fra det brede sortiment af stationcars, sportsvogne, økonomibiler, 4x4 og varevogne. Foruden en grundlæggende billejeaftale kan du også tilføje nyttigt ekstraudstyr såsom GPS navigation og andre services, hvis du f.eks. ønsker, at din medpassager skal dele chaufførtjansen med dig. Nyd desuden Sixts ubegrænsede kilometertal og kør på de berømte tyske motorveje, uden at bekymre dig om eventuelle ekstra gebyrer. Sixt håber på at kunne hjælpe dig med billeje i Kassel. Som et af verdens største biludlejningsfirmaer er vi mere end klar til at kigge på netop din udfordring. Lad os skræddersy din billeje, så du får alle de ønskede services i favoritbilen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice