Billeje i Kaiserslautern

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Kaiserslautern

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kaiserslautern der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Kaiserslautern

Sixt Biludlejning i Kaiserslautern

Sixt Biludlejning i Kaiserslautern

En af de populære destinationer i det sydvestlige Tyskland er Kaiserslautern, der dels har en stolt industritradition og dels er et kendt navn inden for topfodbold. Desuden er byen præget af smukke skovområder, japanske haver og masser af børnevenlige attraktioner. Lej en bil via Sixts attraktive tilbud om billeje i Kaiserslautern ved at ringe til os eller book den ønskede bil på hjemmesiden. Så lad os her præsentere dig for dine mulige udlejningskategorier!Din Sixtfilial i Kaiserslautern ligger centralt i byen, og herfra kan du køre afsted i bilkategorier som stationcars, varevogne, 4x4 og økonomibiler. Vi understreger, at du via bookingen bestiller ud fra de særskilte kategorier og ej ud fra ønsket om at leje eksempelvis en Volkswagen. Modellen kender du først, når du dukker op på kontoret, men udlejningsbilen kommer naturligvis fra den valgte kategori. Uanset hvilken kategori du vælger, så ender du med et kvalitetskøretøj, der er af nyere dato, og som er gennemtjekket til dine ture gennem Tyskland. Du kan derfor stole trygt på, at du får et topprodukt til attraktive priser med valget af billeje i Kaiserslautern. Har du spørgsmål om biludlejning i Kaiserslautern, og hvad der passer til dit behov, så spørg gerne vores medarbejdere til råds.
Kaiserslautern, en naturskøn egn

Kaiserslautern, en naturskøn egn

Universitetsbyen Kaiserslautern ligger i Sydtyskland, ikke langt fra byer som Mannheim og Heidelberg, der derfor er oplagte udflugtsmål. Floden Lauter er med til at præge bybilledet og indbyder til flere former for naturaktiviteter, ligesom den stolte industriby inden for bl.a. bilindustrien prydes af smukke haveanlæg, såsom den japanske have, der er en af de største af sin art. Desuden kan du under køreturen nyde synet af flere slotsruiner og museer. Det lokker måske også med en tur forbi det lokale stadion, hvor Kaiserslauterns fodboldhelte byder op til kamp, og måske skal sejren efterfølgende fejres på en lokal café eller med en god omgang shopping.
På rundtur med Sixt

På rundtur med Sixt

Beslutter dig for at tage videre ned gennem det sydtyske og krydse landegrænser, følger Sixt Biludlejning med dig. Vi er et af verdens største biludlejningsselskaber med vores 4000 filialer i 100 lande, og du kan derfor finde en række af vores filialer i dette specifikke område. Bestil gerne vores ekstraudstyr såsom GPS, hvis du planlægger at tage på langfart. Vil du høre mere om biludlejning i Kaiserslautern, er vi kun et opkald væk. Vi glæder os til at møde dig i Tyskland.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kaiserslautern
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kaiserslautern?
For at leje bil hos SIXT i Kaiserslautern skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kaiserslautern.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kaiserslautern?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kaiserslautern. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 371 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Kaiserslautern
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kaiserslautern?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kaiserslautern?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kaiserslautern?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kaiserslautern

Vis mere