Billeje
Ingolstadt
Oversæt
Tyskland // Ingolstadt
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ingolstadt: Sixt biludlejning online booking

Er du på vej med flyet til Bayern, burde du overveje at leje en bil med Sixt Biludlejning i Ingolstadt, der ligger centralt i delstaten. Herfra har du friheden til at bevæge dig mod de seværdigheder, der passer til dit program og humør. Måske vil du på bilmuseum, shoppe i Ingolstadts hyggelige butiksgader, eller måske foretrækker du at køre rundt i Ingolstadts opland. Uanset hvad, er udlejningsbilen fra Sixt din bedste ven, når du vil ud på rejseeventyr!

 
 • Ingolstadt-Manching Lufthavn
  Zur General Aviation 2
  85077 Manching

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Ingolstadt Hovedbanegård
  Elisabethstr. 3
  85051 Ingolstadt

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Ingolstadt-Manching Lufthavn

  Sixt Billeje
  Zur General Aviation 2
  85077 Manching

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Ingolstadt Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Elisabethstr. 3
  85051 Ingolstadt

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ingolstadt

Du finder flere filialer af Sixt Biludlejning i Ingolstadt, så vælg det kontor, der ligger bedst i forhold til dine rejseplaner. Hos Sixt har vi imidlertid omkring 4000 globale kontorer, så fortsætter du turen ned gennem Tyskland, er der rig mulighed for at finde flere af vores filialer på rejsen. Den type udlejningsbiler, vi tilbyder, spænder over kategorier som økonomibiler, stationcars, cabrioleter, sportsvogne samt 4x4 og varevogne. Alle udlejningsbiler holder den højeste kvalitet ved typisk at være af nyere dato samt have et lavt kilometertal. Desuden er vi klar til at udstyre den enkelte udlejningsbil med det ekstraudstyr, du tilvælger under bookingen på nettet eller over telefonen. Vi beder dig blot være opmærksom på én ting, og dét er, at din billeje i Ingolstadt tager udgangspunkt i vores kategorier og ej de enkeltstående modeller. Når du møder ind på kontoret, får du tildelt en model inden for den valgte kategori.

Fra Audi til gotiske facader

Når du kører rundt i Ingolstadt, støder du på en lang række smukt dekorerede gotiske facader, der sender dig på en fascinerende historierejse. Ingolstadt byder dig bl.a. indenfor på Neues Schloss og Asamkirche, ind ad byporten Kreuztor, ligesom du kan skabe et overblik over byen via Pfeifturm, hvor du dog først skal passere de 200 trin for at kunne nyde panoramaudsigten. Er du til shopping, er en af de store attraktioner Ingolstadt Village. Du kan dog også vælge at nærstudere Audi Forum, hvor du kan få et nærmere kig på den legendariske biltype, der bl.a. har været en sand vinder i motorløb som 24 timers løbet Le Mans. Ellers ligger Ingolstadt idyllisk ved Donau i det centrale Bayern, hvilket giver muligheder for fantastiske ture i Sixtbilen. Book din billeje i Ingolstadt i dag, så du kan begynde at sætte kryds ved de ting, du skal nå at se i Tyskland. Vores dedikerede medarbejdere er klar til at hjælpe dig med de forskellige valg.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice