Billeje
Heidelberg
Oversæt
Tyskland // Heidelberg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Heidelberg: Sixt biludlejning online booking

Vil du en tur til Heidelberg, skal du sætte kursen mod det sydligste Tyskland og Baden Württemberg. Vi kan varmt anbefale, at du lejer en bil og ikke blot får set Heidelberg, men også flere af nabobyerne, så du får et godt indblik i denne tyske egn med seværdigheder, så langt øjet rækker. Med Sixt Biludlejning i Heidelberg får du tilbudt førsteklasses udlejningsbiler med ønsket ekstraudstyr samt services som ubegrænset kilometertal, udvidede åbningstider og muligheden for at tilføje en ekstra chauffør på lejekontrakt. Kontakt Sixt allerede i dag!

 
 • Heidelberg
  Hebelstr. 1
  69115 Heidelberg

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Heidelberg

  Sixt Billeje
  Hebelstr. 1
  69115 Heidelberg

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Heidelberg

Har du interesse for biludlejning i Heidelberg, kan vi hos Sixt tilbyde dig udlejningsbiler inden for kategorier som stationcars, sportsvogne, cabrioleter, økonomibiler, varevogne og stationcars. Husk, at du hos os altid lejer ud fra ovennævnte kategorier og eksempelvis ikke ud fra ønskede modeller. Når du ankommer til den udvalgte filial, står vi klar med en udlejningsbil fra den specifikke kategori. Desuden får du i bookingprocessen chancen for at markere det ekstraudstyr, der skal følge med udlejningsbilen. Med valget af billeje i Heidelberg sender vi dig på tur i en toptunet lejebil, der som udgangspunkt er af nyere dato og ofte har kørt under 25.000 km.

Seværdigheder i Heidelberg

Har du bestemt dig for billeje i Heidelberg, er der en god chance for, at du får set en række af de seværdigheder, der venter i indre by. Heidelberg er primært kendt for sit legendariske universitet, der er Tysklands ældste, og som derfor er spækket med gode historier. Under sightseeingturen giver det også god mening at stille bilen for en stund og f.eks. hoppe med ombord på kabelbanen op til Heidelberger Schloss og bjergtoppen Königstuhl, hvis du da ikke slentrer over floden Neckar og videre ind i den gamle bydel eller langs den 3 km lange hovedgade med utallige butikker og caféer. Din biludlejning i Heidelberg kunne også være et godt udgangspunkt for små smutture til byer som Stuttgart, Karlsruhe, Freiburg, Mannheim eller franske Strasbourg.

Sixt Biludlejning, når du vil have tryghed

Markedet for biludlejning er stort og broget, men med Sixt Biludlejning har du fundet en solid partner, der har domineret markedet siden 1912 med prisvenlige udlejningsbiler inden for høje kvalitetsstandarder. Som virksomhed er vi en af de største globalt set, og pt. råder vi over 4000 kontorer i 100 lande, så du stort set altid kan leje en bil med Sixt. Kontakt os og hør mere om tilbuddene.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice