Billeje i Hanover

 

Mest populære i Hanover

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Hanover Lufthavn Langenhagen der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Hanover

Sixt Biludlejning i Hannover

Sixt Biludlejning i Hannover

Hvad enten det er forretninger eller fornøjelser, der bringer dig til det nordlige Tyskland, venter Hannover med sin charmerende gamle bydel, interessante museer og smukke naturområder såsom Maschsee. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Hannover og tag turen rundt i byen og oplandet eller brug udlejningsbilen til at komme nemt rundt mellem forretningsmøderne i Hannover, Bremen og Hamburg. Sixt har nogle af de mest prisvenlige modeller på markedet, og vi er samtidig en af de største aktører inden for branchen.Hannover nævnes ofte som en messeby, men den er bestemt også en spændende turistby, og er du særligt til naturseværdigheder, kunne du styre udlejningsbilen mod områder som søen Maschsee eller det gigantiske haveanlæg Herrenhausen. Billeje i Hannover er også din mulighed for at stifte bekendtskab med en lang række museer såsom luftfartsmuseet eller den gamle bydel, hvor der er lejlighed til at gøre en handel på de lokale loppemarkeder eller nærstudere byens caféliv samt kirkerne i bymidten. Aftenen kan eventuelt sluttes af med en fornøjelig tur til Hannovers operahus. Billeje i Hannover er også en chance for at køre videre ud i Niedersachsen, hvor du bl.a. kunne slå et smut forbi større byer som Wolfsburg og Oldenburg.
Booking af biludlejning i Hannover

Booking af biludlejning i Hannover

Det er egentlig ret nemt at leje en bil i Hannover gennem Sixt. Enten kan du vælge at indtaste alle de relevante oplysninger på vores hjemmeside eller ringe direkte til den ønskede filial i Hannover, hvor vores medarbejdere er klar til at føre dig på rette vej. Inden du sætter gang i bestillingen, bør du notere dig, at vi kun kan tilbyde dig at leje ud fra de angivne kategorier og ej bestemte modeller såsom Mercedes etc. Når du melder din ankomst på vores kontor, er vi derimod fuldstændig klar til at anvise dig en model ud fra den bestilte kategori. Husk, at du naturligvis også kan vælge at tilføje ekstraudstyr under bestillingen.
Du ved, hvor du har Sixt

Du ved, hvor du har Sixt

Sixt Biludlejning har præget branchen gennem en menneskealder, mere præcist siden 1912. Omdrejningspunktet har været attraktive priser på førsteklasses udlejningsbiler fra de førende topmærker og med al det nødvendige ekstraudstyr samt et væld af kundeservices. I dag er vi en af verdens førende aktører inden for biludlejning, og vi kan således tilbyde dig flere globale services med mere end 4000 kontorer på verdensplan. Så lad os hjælpe dig, når udlejningsbilen er din primære rejseform.
Show more

Godt at vide når du lejer i Hanover

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Hanover?
For at leje bil hos SIXT i Hanover skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Hanover.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Hanover?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Hanover. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,2
Baseret på 3492 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Vejen til SIXT
(4,4)
Køretøjet
(4,2)

FAQs om lejemål i Hanover

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Hanover?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Hanover?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Hanover?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?