Billeje i Hamborg Norderstedt

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Hamborg Norderstedt

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Norderstedt der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Hamborg Norderstedt

Sixt Biludlejning i Hamborg Norderstedt

Sixt Biludlejning i Hamborg Norderstedt

Lad din kommende bilrejse starte ved Sixt Biludlejning i Hamborg Norderstedt, hvor du finder drømmebilen til Tysklandsturen blandt vores mange udlejningsbiler. Byen Norderstedt er beliggende nord for storbyen Hamborg og i den nordlige del af Tyskland. Det er vældigt praktisk at leje en bil her i filialen, hvis du ankommer eller forlader området via Hamborgs lufthavn, som ikke ligger mere end 10 km fra Hamborg Norderstedt. Opdag den skønne delstat Slesvig Holsten, der lover alt fra dejlige naturoplevelser til interessante museer og imponerende historiske bygningsværker. Med Sixts billeje i Hamborg Norderstedt bestemmer du selv tempoet for rejsen og behøver ikke gå på kompromis med andre rejsende. Med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt kan du se og opleve alt det, du drømmer om i den nordlige delstat Slesvig Holsten. Den hyggelige by Norderstedt byder bl.a. på det interessante Feuerwehrmuseum, hvor man kan lære om brandvæsenet, mens de små prøver at sidde i en rigtig brandbil, samt den skønne Norderstedt Park, der indbyder til beroligende gåture omkring søen samt en hyggelig picnic under et træ. Når du vælger en bil fra Sixt Biludlejning i Hamborg Norderstedt, kan du naturligvis også tage på opdagelse længere væk. Sæt f.eks. kurs mod charmerende og historiske Lübeck, hvor du bl.a. kan se den smukke byport Holstentor fra 1478 og gå en tur i den hyggelige, gamle bydel, eller besøg Hamborg, hvor du kan tage familien med i den enorme forlystelsespark Heide Park eller opleve modeljernbaneudstillingen Miniatur Wunderland i charmerende Speicherstadt.
Fremragende køretøjer til favorable priser

Fremragende køretøjer til favorable priser

Hvis du er ude efter komfort og høj kvalitet til billige penge på rejsen, er du kommet til det rigtige sted. Med Sixts billeje i Hamborg Norderstedt får du tilbudt yderst konkurrencedygtige priser på premium udlejningsbiler, såsom moderne stationcars, 4x4%u2019er og økonomibiler, samt nyttigt ekstraudstyr, herunder GPS navigation, autostole og ubegrænset kilometertal. Det er helt op til dig at bestemme dig for bilkategorien, der kan dække dine behov, og du kan leje bilen for alt fra én dag til en længere periode. Vi har udviklet os fra at være størst i Tyskland til at være en af de største aktører på verdensplan. Vi har været her siden 1912 og byder derfor ind med både erfaring, ekspertise og ekstra gode priser på toptunede biler. Tøv ikke med at spørge vores team til råds omkring udlejningsbilerne og tilbehøret i forbindelse med bestillingen ved Sixt Biludlejning i Hamborg Norderstedt.
Show more
Godt at vide når du lejer i Hamborg Norderstedt
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Hamborg Norderstedt?
For at leje bil hos SIXT i Hamborg Norderstedt skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Hamborg Norderstedt.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Hamborg Norderstedt?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Hamborg Norderstedt. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 447 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Hamborg Norderstedt
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Hamborg Norderstedt?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Hamborg Norderstedt?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Hamborg Norderstedt?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Hamborg Norderstedt

Vis mere