Billeje
Hamborg Norderstedt
Oversæt
Tyskland // Hamborg Norderstedt
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Hamborg Norderstedt: Sixt biludlejning online booking

Lad din kommende bilrejse starte ved Sixt Biludlejning i Hamborg Norderstedt, hvor du finder drømmebilen til Tysklandsturen blandt vores mange udlejningsbiler. Byen Norderstedt er beliggende nord for storbyen Hamborg og i den nordlige del af Tyskland. Det er vældigt praktisk at leje en bil her i filialen, hvis du ankommer eller forlader området via Hamborgs lufthavn, som ikke ligger mere end 10 km fra Hamborg Norderstedt. Opdag den skønne delstat Slesvig Holsten, der lover alt fra dejlige naturoplevelser til interessante museer og imponerende historiske bygningsværker. Med Sixts billeje i Hamborg Norderstedt bestemmer du selv tempoet for rejsen og behøver ikke gå på kompromis med andre rejsende.

 
 • Norderstedt
  Gutenbergring 43
  22848 Norderstedt bei Hamburg

  Ma. - Ti.06:30 - 19:30
  On.06:00 - 19:30
  To. - Fr.06:30 - 19:30
  Lø.07:30 - 12:30
  Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Norderstedt

  Sixt Billeje
  Gutenbergring 43
  22848 Norderstedt bei Hamburg

  Ma. - Ti.06:30 - 19:30
  On.06:00 - 19:30
  To. - Fr.06:30 - 19:30
  Lø.07:30 - 12:30
  Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Hamborg Norderstedt

Med en førsteklasses udlejningsbil fra Sixt kan du se og opleve alt det, du drømmer om i den nordlige delstat Slesvig Holsten. Den hyggelige by Norderstedt byder bl.a. på det interessante Feuerwehrmuseum, hvor man kan lære om brandvæsenet, mens de små prøver at sidde i en rigtig brandbil, samt den skønne Norderstedt Park, der indbyder til beroligende gåture omkring søen samt en hyggelig picnic under et træ. Når du vælger en bil fra Sixt Biludlejning i Hamborg Norderstedt, kan du naturligvis også tage på opdagelse længere væk. Sæt f.eks. kurs mod charmerende og historiske Lübeck, hvor du bl.a. kan se den smukke byport Holstentor fra 1478 og gå en tur i den hyggelige, gamle bydel, eller besøg Hamborg, hvor du kan tage familien med i den enorme forlystelsespark Heide Park eller opleve modeljernbaneudstillingen Miniatur Wunderland i charmerende Speicherstadt.

Fremragende køretøjer til favorable priser

Hvis du er ude efter komfort og høj kvalitet til billige penge på rejsen, er du kommet til det rigtige sted. Med Sixts billeje i Hamborg Norderstedt får du tilbudt yderst konkurrencedygtige priser på premium udlejningsbiler, såsom moderne stationcars, 4x4%u2019er og økonomibiler, samt nyttigt ekstraudstyr, herunder GPS navigation, autostole og ubegrænset kilometertal. Det er helt op til dig at bestemme dig for bilkategorien, der kan dække dine behov, og du kan leje bilen for alt fra én dag til en længere periode. Vi har udviklet os fra at være størst i Tyskland til at være en af de største aktører på verdensplan. Vi har været her siden 1912 og byder derfor ind med både erfaring, ekspertise og ekstra gode priser på toptunede biler. Tøv ikke med at spørge vores team til råds omkring udlejningsbilerne og tilbehøret i forbindelse med bestillingen ved Sixt Biludlejning i Hamborg Norderstedt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice