Billeje i Halle

 

Mest populære i Halle

* Priserne er udregnet den 06.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Leipzig/Halle Lufthavn der starter den 13.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Halle

Sixt Biludlejning i Halle

Sixt Biludlejning i Halle

Sixt har flere biludlejningskontorer i Halle, og herfra kan du nemt udforske det nordøstlige Tyskland. Byen Halle har både dejlig natur og ligger endvidere tæt på Leipzig og hovedstaden Berlin. Lej en bil telefonisk hos det respektive kontor eller gå ind på vores hjemmeside for at vælge din foretrukne bilkategori. Når du lejer en bil ved Sixt til ferien eller forretningsrejsen, kan du nyde trygheden ved at handle med en erfaren biludlejer, der lover konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Sixt tilbyder moderne køretøjer, der gennemsnitligt kun er ganske få måneder gamle. Spørg os gerne til råds om Sixtbilerne og vores praktiske ekstraudstyr.Når du har sat dig bag rattet i din komfortable Sixtbil, kan du for alvor påbegynde eventyret i Halle og omegn. Sixt Biludlejning i Halle er beliggende i Sachsen Anhalt, og i denne region finder du mange spændende attraktioner og oplevelser. Tag udlejningsbilen på en rundtur mellem de mange museer og historiske steder, der findes i og omkring byen. En populær seværdighed er f.eks. Händel Haus, som er et museum dedikeret til den ikoniske tyske komponist, der blev født i Halle. Du kan også køre rundt til Halles mange hyggelige parker og haver eller besøge det smukke Moritzburg slot. En tur til Halle er ikke fuldendt uden et stop ved Halloren Schokoladenfabrik, som er Tysklands ældste chokoladefabrik fra 1804. Hvis du får lyst til en længere køretur, kan du med billeje i Halle enten sætte kursen mod skønne Leipzig, som kun ligger ca. 40 km væk, eller besøge smukke Berlin, hvor der venter verdensberømte historiske og kulturelle attraktioner såsom Brandenburger Tor, Reichstag og Museumsinsel.
Biler og ekstraudstyr til alle slags rejser

Biler og ekstraudstyr til alle slags rejser

Via det store udvalg af forskellige udlejningsbiler ved Sixt Biludlejning i Halle bliver det nemt at finde det ideelle køretøj, der passer til rejsen. Selvom yndlingsbilen måske nok kun er til låns, så tillad dig at realisere bildrømmen blandt udvalget af smarte og kompakte økonomibiler, luksus sportsvogne, praktiske stationcars, robuste og rummelige 4x4 samt større varevogne og minibusser. Fuld kaskobeskyttelse, dækning af yderligere en chauffør, GPS navigation eller en autostol er blot nogle af de tjenester og ekstraudstyr, som du kan tilføje til din billeje i Halle. Når du har bestemt dig for et køretøj, bestiller du det online eller pr. telefon, men vær blot opmærksom på, at Sixt kun garanterer reservation af bilkategorien og ikke af en specifik bilmodel, som f.eks. Mercedes.
Show more

Godt at vide når du lejer i Halle

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Halle?
For at leje bil hos SIXT i Halle skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Halle.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Halle?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Halle. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 1345 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Køretøjet
(4,6)

FAQs om lejemål i Halle

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Halle?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Halle?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Halle?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Halle

Vis mere