Billeje
Halle
Oversæt
Tyskland // Halle
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Halle: Sixt biludlejning online booking

Sixt har flere biludlejningskontorer i Halle, og herfra kan du nemt udforske det nordøstlige Tyskland. Byen Halle har både dejlig natur og ligger endvidere tæt på Leipzig og hovedstaden Berlin. Lej en bil telefonisk hos det respektive kontor eller gå ind på vores hjemmeside for at vælge din foretrukne bilkategori. Når du lejer en bil ved Sixt til ferien eller forretningsrejsen, kan du nyde trygheden ved at handle med en erfaren biludlejer, der lover konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Sixt tilbyder moderne køretøjer, der gennemsnitligt kun er ganske få måneder gamle. Spørg os gerne til råds om Sixtbilerne og vores praktiske ekstraudstyr.

 
 • Leipzig/Halle Lufthavn
  Terminalring 11/Terminal B
  04435 Leipzig/Halle

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Sø.12:00 - 21:00
  Book ved denne station

 • Halle (Saale) Zentrum
  Delitzscher Str. 46
  06112 Halle (Saale)

  Ma.07:00 - 18:00
  Ti. - To.07:30 - 18:00
  Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Leipzig/Halle Lufthavn

  Sixt Billeje
  Terminalring 11/Terminal B
  04435 Leipzig/Halle

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Sø.12:00 - 21:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Halle (Saale) Zentrum

  Sixt Billeje
  Delitzscher Str. 46
  06112 Halle (Saale)

  Ma.07:00 - 18:00
  Ti. - To.07:30 - 18:00
  Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Halle

Når du har sat dig bag rattet i din komfortable Sixtbil, kan du for alvor påbegynde eventyret i Halle og omegn. Sixt Biludlejning i Halle er beliggende i Sachsen Anhalt, og i denne region finder du mange spændende attraktioner og oplevelser. Tag udlejningsbilen på en rundtur mellem de mange museer og historiske steder, der findes i og omkring byen. En populær seværdighed er f.eks. Händel Haus, som er et museum dedikeret til den ikoniske tyske komponist, der blev født i Halle. Du kan også køre rundt til Halles mange hyggelige parker og haver eller besøge det smukke Moritzburg slot. En tur til Halle er ikke fuldendt uden et stop ved Halloren Schokoladenfabrik, som er Tysklands ældste chokoladefabrik fra 1804. Hvis du får lyst til en længere køretur, kan du med billeje i Halle enten sætte kursen mod skønne Leipzig, som kun ligger ca. 40 km væk, eller besøge smukke Berlin, hvor der venter verdensberømte historiske og kulturelle attraktioner såsom Brandenburger Tor, Reichstag og Museumsinsel.

Biler og ekstraudstyr til alle slags rejser

Via det store udvalg af forskellige udlejningsbiler ved Sixt Biludlejning i Halle bliver det nemt at finde det ideelle køretøj, der passer til rejsen. Selvom yndlingsbilen måske nok kun er til låns, så tillad dig at realisere bildrømmen blandt udvalget af smarte og kompakte økonomibiler, luksus sportsvogne, praktiske stationcars, robuste og rummelige 4x4 samt større varevogne og minibusser. Fuld kaskobeskyttelse, dækning af yderligere en chauffør, GPS navigation eller en autostol er blot nogle af de tjenester og ekstraudstyr, som du kan tilføje til din billeje i Halle. Når du har bestemt dig for et køretøj, bestiller du det online eller pr. telefon, men vær blot opmærksom på, at Sixt kun garanterer reservation af bilkategorien og ikke af en specifik bilmodel, som f.eks. Mercedes.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice