Billeje
Greifswald
Oversæt
Tyskland // Greifswald
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Greifswald: Sixt biludlejning online booking

Hvis du har planer om at udforske den nordøstlige del af Tyskland, så lej en bil ved Sixt Biludlejning i Greifswald til rejsen. Greifswald ligger i Mecklenburg Vorpommern, direkte ved Østersøkysten. Her finder du betagende natur, dejlige strande, men også smukke bygninger og interessante museer. Opnå frihed på din ferie eller forretningsrejse og lad Sixtbilen tage dig rundt til de mange oplevelser, lige når det passer dig. Sixtteamet er naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål om udlejningsbilerne og serviceprodukterne, men også til at guide dig til oplevelserne i Greifswald og omegn. Kontakt Sixt i dag for et fantastisk tilbud på din bilrejse.

 
 • Greifswald
  Stralsunder Str. 27-30
  17489 Greifswald

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Greifswald

  Sixt Billeje
  Stralsunder Str. 27-30
  17489 Greifswald

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Greifswald

Den maleriske by Greifswald er kendt for sine smukke pladser og kulturelle attraktioner, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Byens charmerende centrum er domineret af smuk arkitektur og en dejlig flod, der løber gennem selve byen. Pommersches Landesmuseum Greifswald er et must for kunstelskere, der vil vide mere om Greiwalds rige historie. Der er også en række ekstraordinære kirker i området, som ligger inden for køreafstand. Lad f.eks. din billeje i Greifswald tage dig til den store, smukke Marienkirche eller den flotte, gotiske St. Nicholai. De gamle ruiner Eldena Abbey, som tidligere var et munkekloster, er bestemt også et besøg værd. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Greifswald har du desuden mulighed for at køre længere væk, uden at skulle være afhængig af offentlig transport. Hvorfor ikke tage på et vaskeægte roadtrip langs kysten mod Polen eller mod den smukke hovedstad Berlin? Sixtpersonalet står og tripper, parat til at byde dig velkommen til Greifswald.

Sixt har bilen til dig, uanset rejseplaner og behov

Via Sixts billeje i Greifswald får du mest muligt ud af din rejse i det nordøstlige Tyskland. Sixtkontoret er placeret centralt i byen, og herfra har du kort afstand til lokale attraktioner samt direkte forbindelse til nordkysten og større byer længere væk. Lejeprocessen er yderst simpel hos Sixt. Vælg din ønskede bilkategori ud fra udvalget af moderne økonomibiler og stationcars, varevogne til grupper, sportsvogne til dem, der ønsker et ekstra strejf af luksus, eller robuste 4x4, der er perfekte til at tackle områdets vanskeligere terræn. Herefter bestiller du enkelt online eller telefonisk hos det hjælpsomme Sixtteam. Sixt Biludlejning i Greifswald tilbyder desuden en fleksibel 24 timers service med hensyn til afhentning og returnering. Glem heller ikke at drage fordel af de mange ekstra tjenester og tilbehør, som Sixt tilbyder.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice