Billeje i Göttingen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Göttingen

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Göttingen der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Göttingen

Sixt Biludlejning i Göttingen

Sixt Biludlejning i Göttingen

Et besøg i Tyskland kræver sin kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Göttingen. Hvis din næste rejse tager dig til det centrale Tyskland, er det en rigtig god idé at leje en førsteklasses udlejningsbil hos Sixt for at lette turen og gøre den lidt ekstra behagelig. Göttingen er beliggende ca. 250 km syd for storbyen Hamborg og midt imellem Leipzig og Dortmund. Med din moderne Sixtbil bliver det ligetil at udforske byen og de dejlige omgivelser, og du kommer helt selv til at bestemme rejseruten, og hvornår det er tid til en kaffepause. Sixt har mange års erfaring med at udleje førsteklasses køretøjer, så med os som biludlejer kan du føle dig i trygge hænder.Göttingen byder på skønne oplevelser for store og små, og hvis du får lyst til udflugter, giver Sixtbilen dig fuld frihed til at udforske delstaten Niedersachsen og andre dele af Tyskland. Udnyt f.eks. gerne Sixt billeje i Göttingen til at køre forbi byens populære universitet og parkér Sixtbilen for at gå en tur i den smukke, gamle botaniske have, der bl.a. byder på hyggelige drivhuse med eksotiske planter. I Göttingen kan du også opleve den charmerende gamle bydel, der huser smukke restaurerede bindingsværkshuse og flotte universitetsbygninger. Her finder du bl.a. brønden Gänseliesel, som er udsmykket med en pige, der ifølge traditionen vist nok er byens mest kyssede, det interessante Städtisches Museum med megen religiøs kunst samt det spændende zoologiske musem, der huser mere end 100.000 dyr i glas og kabinetter. Foretag bestillingen ved Sixt Biludlejning i Göttingen i dag og bliv velforberedt!
Kvalitetsbiler for enhver pengepung og smag ved Sixt

Kvalitetsbiler for enhver pengepung og smag ved Sixt

Du er altid velkommen til at bestille drømmebilen ved Sixt Biludlejning i Göttingen. Sixts fornuftige priser gør det muligt for enhver at få adgang til et førsteklasses køretøj under opholdet, der passer netop dit rejseselskab og dine planer. Slip for at skulle vente på forsinkede toge eller rejser med overfyldte busser. Læn dig i stedet tilbage i sædet og nyd komforten ved en moderne Sixtbil. Billeje i Göttingen giver dig mulighed for at booke udlejningsbilen online eller telefonisk, men i den forbindelse kan du også tillægge tjenester og tilbehør, som hjælper dig frem til en helt fantastisk bilrejse. En autostol sikrer babyen eller barnets sikkerhed, dækning af flere førere betyder, at I kan være flere om at køre den fantastiske Sixtbil, og med GPS navigation behøver du ikke fumle med gammeldags kort.
Show more
Godt at vide når du lejer i Göttingen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Göttingen?
For at leje bil hos SIXT i Göttingen skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Göttingen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Göttingen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Göttingen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 524 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Göttingen
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Göttingen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Göttingen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Göttingen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Göttingen

Vis mere