Billeje
Göttingen
Oversæt
Tyskland // Göttingen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Göttingen: Sixt biludlejning online booking

Et besøg i Tyskland kræver sin kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Göttingen. Hvis din næste rejse tager dig til det centrale Tyskland, er det en rigtig god idé at leje en førsteklasses udlejningsbil hos Sixt for at lette turen og gøre den lidt ekstra behagelig. Göttingen er beliggende ca. 250 km syd for storbyen Hamborg og midt imellem Leipzig og Dortmund. Med din moderne Sixtbil bliver det ligetil at udforske byen og de dejlige omgivelser, og du kommer helt selv til at bestemme rejseruten, og hvornår det er tid til en kaffepause. Sixt har mange års erfaring med at udleje førsteklasses køretøjer, så med os som biludlejer kan du føle dig i trygge hænder.

 
 • Göttingen
  Groner Landstr. 33
  37081 Göttingen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Göttingen

  Sixt Billeje
  Groner Landstr. 33
  37081 Göttingen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Göttingen

Göttingen byder på skønne oplevelser for store og små, og hvis du får lyst til udflugter, giver Sixtbilen dig fuld frihed til at udforske delstaten Niedersachsen og andre dele af Tyskland. Udnyt f.eks. gerne Sixt billeje i Göttingen til at køre forbi byens populære universitet og parkér Sixtbilen for at gå en tur i den smukke, gamle botaniske have, der bl.a. byder på hyggelige drivhuse med eksotiske planter. I Göttingen kan du også opleve den charmerende gamle bydel, der huser smukke restaurerede bindingsværkshuse og flotte universitetsbygninger. Her finder du bl.a. brønden Gänseliesel, som er udsmykket med en pige, der ifølge traditionen vist nok er byens mest kyssede, det interessante Städtisches Museum med megen religiøs kunst samt det spændende zoologiske musem, der huser mere end 100.000 dyr i glas og kabinetter. Foretag bestillingen ved Sixt Biludlejning i Göttingen i dag og bliv velforberedt!

Kvalitetsbiler for enhver pengepung og smag ved Sixt

Du er altid velkommen til at bestille drømmebilen ved Sixt Biludlejning i Göttingen. Sixts fornuftige priser gør det muligt for enhver at få adgang til et førsteklasses køretøj under opholdet, der passer netop dit rejseselskab og dine planer. Slip for at skulle vente på forsinkede toge eller rejser med overfyldte busser. Læn dig i stedet tilbage i sædet og nyd komforten ved en moderne Sixtbil. Billeje i Göttingen giver dig mulighed for at booke udlejningsbilen online eller telefonisk, men i den forbindelse kan du også tillægge tjenester og tilbehør, som hjælper dig frem til en helt fantastisk bilrejse. En autostol sikrer babyen eller barnets sikkerhed, dækning af flere førere betyder, at I kan være flere om at køre den fantastiske Sixtbil, og med GPS navigation behøver du ikke fumle med gammeldags kort.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice