Billeje i Görlitz

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Görlitz

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Görlitz der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Görlitz

Sixt Biludlejning i Görlitz

Sixt Biludlejning i Görlitz

Hvis din rejse går mod Tyskland, bør du overveje at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Görlitz. Det er velkendt, at man nemt kan komme til at køre en del kilometer på de tyske veje, så vælg den smarte deal fra dag 1: De topmoderne udlejningsbiler fra et af de største navne i branchen, nemlig Sixt. Görlitz ligger mere præcist i det østlige Tyskland ved floden Neisse og på grænsen til nabolandet Polen. Det er faktisk Tysklands østligste by, og med billeje i Görlitz åbner du op for, at du for alvor kan få nærstuderet byen. Planlæg rejsen efter dit humør og oplev det, du har lyst til under dit ophold, via en førsteklasses Sixtbil. Hvis det er ferien, der fører dig til Görlitz, skal du naturligvis opleve nogen af de mange seværdigheder. Tag for eksempel forbi Görlitz' hyggelige zoologiske have, der huser omkring 500 dyr og har en afdeling, hvor man kan fodre og klappe flere af dyreparkens tilfredse beboere, eller kør mod nord, hvor du finder forlystelsesparken Kaltwasser, der byder på klatrebaner og sjove aktiviteter. Görlitz' smukke evangeliske kirke Pfarrkirche St. Peter und Paul fra det 13. århundrede imponerer med sin enorme kirkesal og mange detaljer i gotisk stil, og det samme gælder det betagende klosterkompleks i Marienthal, der er omgivet af smuk natur. Det er desuden værd at køre lidt nordpå, hvor du finder Tysklands østligste punkt, som er en fredelig plads med smukke udsigter. Sixt Biludlejning i Görlitz er kort sagt klar til at give dig mere for pengene.
Lej en bil på ferien eller forretningsrejsen

Lej en bil på ferien eller forretningsrejsen

Lad dig ikke narre, for på trods af at alle Sixts biler er helt moderne og af høj kvalitet, kan de lejes til en konkurrencedygtig pris. Lige siden opstarten i 1912 har det været essentielt for Sixt, at alle rejsende kan finde en prisvenlig udlejningsbil til turen, og derfor kommer vores mange biler i forskellige designs og størrelser. Gennemse det alsidige sortiment ved Sixt Biludlejning i Görlitz og book med det samme. Tilføj desuden gerne tilbehør, herunder GPS navigation, eller nyttige tjenester, såsom registrering af flere navne på lejekontrakten, så din billeje i Görlitz kommer til at passe til netop dine behov og ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte vores Görlitzkontor, hvis der melder sig spørgsmål, eller hvis du ganske enkelt er i tvivl om, hvad du skal vælge til din tur.
Show more
Godt at vide når du lejer i Görlitz
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Görlitz?
For at leje bil hos SIXT i Görlitz skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Görlitz.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Görlitz?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Görlitz. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 205 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Görlitz
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Görlitz?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Görlitz?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Görlitz?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Görlitz

Vis mere